Παράπονα μόνο από τον εαυτό του

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να έχει παράπονο από κανέναν άλλον…

Η απόκτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου το καλοκαίρι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τους περισσότερους στον ΑΡΗ. Παρότι προερχόταν από κακή χρονιά στην Γερμανία όλοι πίστεψαν ότι ο 24χρονος μέσος θα μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω στην δύσκολη φετινή χρονιά. Μάλιστα υπήρχε σιγουριά ότι θα έχει ανάλογη χρονιά με αυτή του Παπαστεριανού πέρυσι. Ότι θα ήταν ο άξιος αντικαταστάτης του. Γι’ αυτό άλλωστε και αποκτήθηκε.

Το ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής του καριέρας εντυπωσιακό. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή μόλις στα 17 του χρόνια. Είχε πάνω από πέντε συμμετοχές στα 17 και στα 18 είχε 20 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα πετυχαίνοντας και καθοριστικά γκολ.

Στη συνέχεια πήγε στον Ολυμπιακό όπου έμεινε για τρία χρόνια. Σε περίπου μόλις 25 εμφανίσεις έδειξε ότι μπορεί να έχει μια σημαντική καριέρα αλλά οι ερυθρόλευκοι τον άφησα ελεύθερο πιστεύοντας το αντίθετο.
Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Ντιναμό Δρέσδης. 33 συμμετοχές σε δύο χρόνια αλλά τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι να έρθει η ώρα της επιστροφής στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΑΡΗ.

Οι εμφανίσεις του απογοητευτικές. 16 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα, κανένα γκολ, καμία ασίστ και 3 κίτρινες κάρτες τα νούμερά του. Σε 13 ματς έπαιξε βασικός και στα 9 από αυτά βγήκε αλλαγή!
Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως το τελευταίο γκολ του στο Πρωτάθλημα ήταν το 2010 με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους…

Προτεινόμενα Άρθρα