«Η ομάδα της καρδιάς μου…»

από AllAboutARIS

«Τα 100 χρόνια, μπορεί να σηματοδοτήσουν μία νέα αρχή για τον ΑΡΗ»

Στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» φιλοξενήθηκε η παλιά δόξα του ΑΡΗ, Όλε Σκόμποε, με αφορμή την παρουσία του στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Για την παρουσία του στην Ελλάδα: «Αυτό το διάστημα είμαι στην Αθήνα. Θα παρακολουθήσω κάποια παιχνίδια, ενώ θα συναντηθώ και με τον εκπρόσωπο μου.

Πρόθεση μου είναι να βρεθώ μέχρι τα τέλη Απριλίου στην Ελλάδα. Πέρυσι ολοκλήρωσα τη συνεργασία μου με τις ακαδημίες της Εθνικής Νορβηγίας και τώρα κάνω διακοπές».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στους πάγκους: «Είχα μία πολύ καλή χρονιά πέρυσι. Αισθάνομαι πολύ νέος μέσα μου. Δεν έχω κάποια πρόταση αυτή τη στιγμή, αλλά είμαι ανοικτός».

Για τον ΑΡΗ: «Τον παρακολουθώ πολύ στενά. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Αν νικήσει θα μειώσει την απόσταση από τις άλλες ομάδες. Οι παίκτες πρέπει να το πιστέψουν και να δουλέψουν σκληρά».

Για τον Βανγκέλι, τον οποίο έκανε ο ίδιος επαγγελματία: «Τη σεζόν 2003-2004 είχαμε επίσης μία δύσκολη χρονιά. Έβαλα τον Βανγκέλι στην πρώτη ομάδα, όπως και τον Αβραάμ Παπαδόπουλος και τον Κούσα. Είναι αρχηγοί στις ομάδες τους και αυτό με κάνει περήφανο. Αν προσέξεις τα νεαρά παιδιά, μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα».

Για τα παιχνίδια τα οποία θυμάται από τον ΑΡΗ: «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με Περούτζια και Μπενφίκα. Είναι πολλά γενικά».

Για τον ενδεχόμενο υποβιβασμό της ομάδας: «Αν η ομάδα πέσει με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ιστορίας της, αυτό δεν είναι απαραίτητο να σημάνει ένα τέλος, αλλά και μία καινούργια αρχή. Αν έχεις ένα σωστό πλάνο, ακόμα και με χαμηλό προϋπολογισμό, μαζί με τους φανταστικούς του οπαδούς, μπορεί να κάνει μία νέα αρχή.

Ξέρω ότι ο ΑΡΗΣ έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες στην Εθνική Ελπίδων. Έτσι έχει προοπτική και θα παραμένει ένα μεγάλο κλαμπ».

Για το αν προτίθεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη: «Φυσικά και θα ήθελα να έρθω, και να το συνδυάσω με κάποιον εορτασμό για τα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου».

Προτεινόμενα Άρθρα