Επιμένουν δικαστικά

από AllAboutARIS

Την Τρίτη οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα της παραίτησης ή όχι της διοίκησης Σκόρδα που θα καθορίσει και τις εξελίξεις.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί το… χαβά τους… Οι μηδαμινές πλέον ελπίδες που έχει ο ΑΡΗΣ για παραμονή στη Σούπερ Λιγκ στρέφουν το ενδιαφέρον στην επόμενη μέρα στον σύλλογο, κυρίως σε διοικητικό επίπεδο. Το κλειδί των άμεσων εξελίξεων το κρατάει αυτή τη στιγμή ο Λάμπρος Σκόρδας και η στάση που θα κρατήσει. 

Παρά τα όσα διέρρευσαν το βράδυ του Σαββάτου περί παραίτησης, χθες ούτε έκτακτο Δ.Σ έγινε για αυτό το λόγο ούτε κάποια οριστική απόφαση πάρθηκε. Ίσως γίνει σήμερα ή την Τρίτη αφού αρκετά μέλη του ΔΣ και κυρίως οι κ.κ Κώνστας και Αριστοτελίδης έχουν εκφράσει προφορικά τη διάθεση να παραιτηθούν. Πάντως δεν θα πρέπει αν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ο νυν Πρόεδρος να εμμίνει στη θέση του περί μη παραίτησης και να αντιλλέξει στο δικαστήριο.

Από την απόφαση του Λάμπρου Σκόρδα εξαρτώνται και οι επόμενες κινήσεις του Παναγιώτη Στεφανίδη που έχει πάρει το χρίσμα από τη Γ.Σ της ΚΜΑ. Εφόσον ο Σκόρδας παραιτηθεί διευκολύνοντας τις διαδικασίες αύριο θα κατατεθεί στο Ειρηνοδικείο αίτηση διορισμού της νέας διοίκησης. Αν εμμείνει στην παραμονή του τότε ο νομικός του Α.Σ Σπύρος Χριστοφορίδης θα προχωρήσει στην αίτηση ανάκλησης της σημερινής διοίκησης και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στο Ειρηνοδικείο.

Όποια και αν είναι η διοίκηση αυτό που καλείται να δρομολογήσει είναι τις εξελίξεις της επόμενης μέρας με δεδομένο ότι ο Αρης δεν προστατεύεται πλέον από την προσωρινή διαταγή και οι πιστωτές του τον… περιμένουν στη γωνία και η συναίνεσή τους είναι αναγκαία για αν μπορέσει ο Αρης να σταθεί στη Β΄ Εθνική χωρίς να κινδυνεύει συνέχεια με αφαίρεση βαθμών.

Προτεινόμενα Άρθρα