Μόνο αυτοί στο ύψος τους

από AllAboutARIS

Ούτε η τελευταία θέση ούτε ο πιθανός υποβιβασμός πτοεί τους οπαδούς του ΑΡΗ, που είναι οι μόνοι οι οποίοι ανταποκρίνονται στις κρίσιμες στιγμές.

Ο ΑΡΗΣ λίγο πριν κλείσει τα 100 του χρόνια περνάει πραγματικά κρίσιμες στιγμές, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να είναι πολύ κοντά στον υποβιβασμό. Διοικητικά προβλήματα και αγωνιστική ανεπάρκεια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του φετινού ΑΡΗ.

Οι μόνοι που ξεχωρίζουν από αυτή τη μετριότητα είναι οι οπαδοί του, που ανεξαρτήτως συνθηκών είναι πάντα στο πλευρό του Θεού του πολέμου. Ακόμα και χθες έδωσαν δυναμικό παρόν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», διέψευσαν τις Κασσάνδρες που κινδυνολογούσαν για επεισόδια μετά από όσα έγιναν στα Χανιά αλλά και ό,τι ακολούθησε στα διοικητικά της ΠΑΕ και υποστήριξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό την ομάδα.

Τα νούμερα είναι και πάλι αδιάψευστος μάρτυρας όλων των παραπάνω. Οι «κίτρινοι» έκοψαν 6.038 εισιτήρια, το δεύτερο μεγαλύτερο νούμερο από το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και κατά κάτι λιγότερα από όσα κόπηκαν σε όλα τα υπόλοιπα ματς του διημέρου.

Για την ακρίβεια στα υπόλοιπα χθεσινά και σημερινά ματς κόπηκαν 7.735 εισιτήρια, ενώ εκκρεμεί το αυριανό του Πλατανιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους κρητικούς να έχουν μ.ο. 1.851. Είναι βέβαιο ότι η στήριξη αυτή θα υπάρχει μέχρι το τελευταίο παιχνίδι και από αυτή την αγάπη του κόσμου πρέπει να γίνει η αρχή για την επόμενη μέρα, όπου και αν βρει αυτή τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα