«Δυο χρόνια μόνοι μας»

από AllAboutARIS

Ποια απόφαση πήραν οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ύστερα από το διοικητικό αλαλούμ. Το ξέσπασμα του Πουλιδο στα αποδυτήρια.

Την ώρα που οι διοικήσεις μαλώνουν για το ποιος έχει δίκιο και ποιος είναι περισσότερο νομότυπος από τον άλλο οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ είναι πιο ενωμένοι από ποτέ.

Από το περασμένο καλοκαίρι ακούν ως επί το πλείστον υποσχέσεις. Για να μην πούμε από την περσινή χρονιά. Συνήθως είναι αυτοί που βρίσκονται στη μέση και πληρώνουν το μάρμαρο των διοικητικών επιλογών. Από προχθές έχουν γίνει μάρτυρες ενός θεάτρου παραλόγου με πρωταγωνιστές τους διοικούντες και ενώ σε λίγες ώρες θα κληθούν να μπουν στο γήπεδο για να παίξουν τις τελευταίες τους ελπίδες παραμονής.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ έχουν φτάσει κυριολεκτικά στο όριό τους με αυτά που συμβαίνουν και κυρίως με την αντιμετώπιση που τυγχάνουν τα τελευταία 24ωρα. Ακόμη και για την ανακοίνωση που έβγαλαν για να στηρίξουν τους συμπαίκτες τους που αδίκως αποβλήθηκαν στα Χανιά, κατηγορήθηκαν. Χθες πριν την προπόνηση πήραν μια απόφαση. Μαζεύτηκαν στα αποδυτήρια και ούτε λίγο ούτε πολύ είπαν ότι από εδώ και πέρα παίζουμε μόνο για την πάρτη μας και τον κόσμο. Χαρακτηριστική ήταν η πρωτοβουλία του ΠΟΥΛΙΔΟ που έχει ζήσει και την περσινή χρονιά και ως οι πιο έμπειρος αυτός που πήρε πρώτος το λόγο: «Δυο χρόνια ήμαστε ουσιαστικά μόνοι μας αφού ακούμε υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται. Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Θα παίξουμε για την αξιοπρέπειά μας γιατί μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση» είπαν.

Προτεινόμενα Άρθρα