Ραντεβού στο Ειρηνοδικείο

από AllAboutARIS

Δρομολογούνται δια της νομικής οδού οι διαδικασίες αλλαγής στην διοίκηση της ΠΑΕ μετά και την συναίνεση του Ερασιτέχνη.

Στην τελική της ευθεία μπαίνει από σήμερα η αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ αφού μετά την απόφαση στην Γ.Σ της ΚΜΑ ήρθε και αυτή του Α.Σ που συντάχθηκε με την λαϊκή ετυμηγορία του σώματος της Γ.Σ. Ο νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης θα καταθέσει την αίτηση ανάκλησης της απόφασης 1176/14 του ειρηνοδικείου Θεσ/νικης (απόφαση διορισμού διοίκησης Σκόρδα στην ΠΑΕ) και θα ζητήσει τον διορισμό της νέας διοίκησης υπό τον Παναγιώτη Στεφανίδη και μέλη τους Ιωάννη Κουζούνια, Βασίλη Φουρλίγκα, Ηλία Κουσουνάδη και τον εκπρόσωπο του ΑΣ ΑΡΗΣ.

Το δικόγραφο που θα κατατεθεί μετά τη συναίνεση και του ΑΣ σύμφωνα με νομικούς κύκλους μεγαλώνει τις πιθανότητες να γίνει δεκτό από το Ειρηνοδικείο. Το πιο πιθανό είναι η δικάσιμος να οριστεί για την Τρίτη και η απόφαση να βγει ακόμη και εντός της ίδιας μέρας.

Μετά την άρση της εμπιστοσύνης και του δεύτερου μεγαλομετόχου, έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια στάση θα κρατήσει σήμερα η διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα, αν δηλαδή θα επιμείνει στην απόφασή της να μην παραιτηθεί και να προσβάλει την νομιμότητα των κινήσεων από ΚΜΑ και ΑΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα