Με απαρτία και… λιγότερο άγχος!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στα τελευταία δύο παιχνίδια ο ΑΡΗΣ δείχνει ότι μπαίνει ξανά στον σωστό δρόμο. Και εκεί θέλει να παραμείνει.

Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της ΑΕΛ, την οποία υποδέχεται σήμερα στις 19:30 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2), για την 19η αγωνιστική της Super League. 

Η νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης επανέφερε την ομάδα στην 3η θέση της βαθμολογίας, στην οποιά θα παραμείνει σίγουρα εφόσον πάρει τους τρεις βαθμούς. Και το θέλει σίγουρα λιγότερα αγχωτικά απ’ ότι το περασμένο Σάββατο στη Ριζούπολη.

Το έργο των “κιτρινόμαυρων” είναι θεωρητικά εύκολο απέναντι στην προτελευταία ΑΕΛ, η οποία εδώ και λίγες μέρες έχει τον Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της. 

Οι Θεσσαλοί ηττήθηκαν από τον Αστέρα Τρίπολης (1-0) αλλά έδεικαν ότι μπορούν να βάλουν δύσκολα σε κάθε “τελικό” παραμονής που θα παίζουν από εδώ και πέρα.

ΑΡΗΣ: “Μέσα” όλοι

Απαρτία για τον Άκη Μάντζιο εν όψει του σημερινού αγώνα, αφού στις τελευταίες δύο προπονήσεις είδε τους Μπεναλουάν και Ματίγια να επανέρχονται στο πρόγραμμα της ομάδας. 

Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να διαχειριστεό για ακόμη μία φορά τον παράγοντας της κόπωσης, κάτι στο οποίο τον βοηθάει η πλειάδα των επιλογών που έχει για το ματς με τους Θεσσαλούς.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Mancini, Lucas Sasha, Matilla, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης”.

ΑΕΛ: Ξανά στα πλάνα ο Τρούγιτς – Έξω ο Μαξιμένκο

Η έλευση του Τζιανλούκα Φέστα επανεργοποίησε τον Σέρβο μεσοεπιθετικό, ο οποίος ήταν για καιρό εκτός πλάνω όμως ο Ιταλός τον υπολογίζει και μάλιστα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του αγώνα με τον ΑΡΗ.

Εκτός έμεινε ο… νέος Μαξιμένκο, καθώς “κουβαλάει” τιμωρία μίας αγωνιστικής από την Κόλος Κοβαλίβκα

Η αποστολή της ΑΕΛ: Μπάγιτς, Νάγκυ, Σουλούκος, Καρανίκας, Ακούνια, Ζαχαράκης, Ηλιάδης, Μπέρτος, Μαϊδανός, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνός, Νικολιάς, Πινακάς, Νούνιτς, Κολομπίνο, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Ντουρμισάι, Σπαρβ, Μιχαήλ, Τρούγιτς. 

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-19η αγωνιστική Super League

-ΑΡΗΣ-ΑΕΛ (19:30)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
ΒΟΗΘΟΙ: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)
4ος: Γιώργος Βρέκας (Πιερίας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα