"Ο ΑΣ θα επικυρώσει τις αποφάσεις της ΚΜΑ"

από AllAboutARIS

Ο Χρήστος Κώτσης τοποθετήθηκε εκ μέρους του ΑΣ και δεσμευτηκε ότι ο ΑΣ θα συμπράξει με την απόφαση της πλειοψηφίας του σώματος.

Αμέσως μετά τον Άγγελο Μισιρλή, στο βήμα ανέβηκε -και πάλι- ο εκπρόσωπος του ΑΣ (ταμίας στον ΑΣ και Αντιπρόεδρος στο ΤΑΠ), Χρήστος Κώτσης, ο οποίος δικαιολόγησε την απουσία Γιώτα, ενώ αναφέρθηκε και στη διαμάχη του ΑΣ με την ΚΜΑ για τη στέγαση του μουσείου για τα 100 χρόνια, εκεί που, σήμερα, βρίσκονται τα γραφεία του Φορέα!

 “Ό,τι αποφασίσει το Σώμα της ΚΜΑ, αύριο θα συνεδριάσουμε και θα το επικυρώσουμε. Ο κ. Γιώτας δεν μπορεί να είναι εδώ, γιατί βρίσκεται σε συνάντηση. Η θέση του ΑΣ είναι στο Ειρηνοδικείο. Ήρθαμε να παρακολουθήσουμε τί συμβαίνει. Για τρεις μήνες ζητάμε τα γραφεία της ΚΜΑ, για να τα μετατρέψουμε σε μουσείο για τα 100 χρόνια. Μπορούμε να πάρουμε μία απάντηση; Ο κ. Στεφανίδης, απάντησε αρνητικά”, είπε ο Κώτσης.

Στην συνέχεια υπήρξε μεγάλη ένταση με τον κόσμο να φωνάζει γιατί απουσιάζε ο κ. Γιώτας που είναι ο πρόεδρος και τον κ. Κουζούνια να σημειώνει προς τον κ. Κώτση με τον οποίο είναι μαζί στο συμβούλιο του ΑΣ, ότι για να αναλάβει ο Σκόρδας δεν έγινε κανένα συμβούλιο. Τώρα γιατί πρέπει να γίνει, για να καθυστερήσουμε;

Προτεινόμενα Άρθρα