"Ντροπή να απουσιάζει το Δ.Σ. της ΠΑΕ, δεν υπάρχει ΑΦΜ"

από AllAboutARIS

Τί είπε ο πρόεδρος της ΚΜΑ, για την αίτηση στο άρθρο 99 και τους διακανονισμούς της ΠΑΕ

Mε σκληρή γλώσσα μίλησε ο Πάνος Στεφανίδης, από το βήμα της Γ.Σ., “κατακεραυνώνοντας” τον Λάμπρο Σκόρδα, για την απόφασή του να μην παραστεί στο “Βελλίδειο”. Πρόεδρος της ΚΜΑ, είπε:

“Είναι ντροπή και προσβολή να μην βρίσκεται εδώ το ΔΣ της ΠΑΕ. Και εμείς έχουμε ακούσει πολλά, αλλά είμαστε εδώ. Ήρθαμε τον Δεκέμβριο σε μία δύσκολη κατάσταση για την ομάδα. Δεν είχαμε καν θέμα συζήτησης για την εκλογή νέας διοίκησης. Χωρίς να υπάρχει θέμα, υπήρξε αφόρητη πίεση προκειμένου ντε και καλά να εκλέξουμε διοίκηση. Ήρθε ο κ. Σκόρδας γιατί δεν άντεχε αυτά που άκουγε και ενώ στην αρχή δεν ήθελε να αναλάβει, είχε έτοιμο το ΔΣ και έκανε προγραμματικές δηλώσεις. Υπήρξε το φιάσκο του άρθρου 99. Ο δικηγόρος του κ. Σκόρδα με χαρακτήρισε μπουρδολόγο, επειδή έλεγα οτι μπορεί να γίνει έφεση. Ζήτημα προθεσμία δέκα ημερών τότε. Η ιδεά έφεσης εγκαταλήφθηκε και πήγαμε σε νέα αίτηση. Δήλωναν έτοιμοι να καταθέσουν νέα αίτηση.

Το αποκορύφωμα της ετοιμότητας τους είναι οτι τη Δευτέρα δεν πήγαν στο δικαστήριο για το άρθρο 99. Έκαναν έναν κακό χαμό με τα δελτία. Κατηγορούν την ΚΜΑ οτι δεν τους βοήθησε. Ξέχασαν να αναφέρουν οτι έγινε ΔΣ και καταθέσαμε συγκεκριμένη πρόταση. Τον δρόμο που είχε ακολουθήσει η διοίκηση Ψηφίδη με τα δελτία.

Για το άρθρο 99, δεν τους ενόχλησε κανένας. Έκαναν την αίτηση όπως γούσταραν και δεν πήγαν καν να τη δικάσουν και έχασαν την προσωρινή διαταγή, αλλά παραμυθιάζοντας τον κόσμο να μην κάνουμε την έφεση, έχασαν τη ρύθμιση που είχαμε από το καλοκαίρι. Ξεκίνησαν πόλεμο με την ΕΠΟ, τη λίγκα, με τις ομάδες και γενικά του πάντες. Τι κερδίσαμε με τις επιθέσεις; Την Κυριακή χάσαμε χωρίς να δεχτούμε γκολ.

Ας έρθουν να μου πουν ότι πήρα το ΑΦΜ του Γαζώρου. Εγώ σε τέτοιες ιστορίες δεν μπαίνω. Αυτοί τα λένε. Εδώ όμως δεν έρχονται να το πουν. Βγάζουν τα παπαγαλάκια τους δεξιά και αριστερά.

Έχουμε ξεκινήσει μία προσπάθεια να κινητοποιήσουμε κάποιους Αρειανούς, ώστε να συγκεντρώσουμε κάποια χρήματα. Η μεγαλύτερη απειλή στον ΑΡΗ είναι οι πρώην παίκτες και οι μάνατζερ. Είναι γνωστή η τραγική κατάσταση της ομάδας. ΕΠειδή δεν έχει εμφανιστεί κανένας, πρέπει κάποιοι να βγουν μπροστά. Έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές. Να διαπραγματευτούν με τους πιστωτές.

Τώρα έρχεται το μαύρο σενάριο. Δεν δέχονται οι παίκτες διακανονισμό. Εκεί είναι η γενναία απόφαση και όχι στο ΑΦΜ. Αν πας να παίξεις του χρόνου με αυτά τα χρέη, θα είσαι με την απειλή αφαίρεσης βαθμών και μη διεξαγωγής αγώνων. Θα μαζέψουμε το ποσό τέλη Μαίου. Θα τους καλέσουμε από τώρα σε διαπραγμάτευση και θα τους τονίσουμε ότι ο λαός του ΑΡΗ έχει πάρει αυτή την απόφαση. Ή θα δεχτούν τον διακανονισμό ή θα πάμε να παίξουμε αλλού. Δεν θα δεχτούμε κανέναν εκβιασμό. Ορκίζομαι στα παιδιά μου πως δεν με ενδιαφέρει το ΑΦΜ. Στη Γ` Εθνική πας με καθεστώς ειδικής εκαθάρρισης και σου δίνει τη δυνατότητα της άμεσης ανόδου. Είναι ένα δεδομένο που περιμένουμε να δούμε πως θα διαμορφωθεί.

Θα μαζέψουμε κάποια λεφτά για τους διακανονισμούς. Αν δεν τους δεχτούν, θα αποτελέσουν τη μαγιά για τη νέα χρονιά. Μακάρι να δεχτούν τους διακανονισμούς. Θα σημάνει το σβήσιμο 11 εκατ. Θα μείνει το Δημόσιο, περίπου στα 10 εκατ. και το Λάκκωμα. Αν σβήσουμε τόσο μεγάλο χρέος, ο ΑΡΗΣ θα είναι πολύ πιο ελκυστικός.
Οι δηλώσεις των παικτών, αν είναι όντως αυτών, γιατί εγώ έμαθα οτι πήγαν δύο άτομα και τα βρήκαν έτοιμα, είναι απαράδεκτες, γιατί δημιουργούν νέους εχθρούς. Η ΑΕΚ πήρε 1 εκατ. φέτος από τη Nova. Εσύ αν απειλείς ότι θα τους κάψεις ζωντανούς, τι θα πάρεις. Για τη Γενική ΣΥνέλευση του Δεκεμβρίου, ήθελα να κάνω κάτι σοβαρό. Ζήτησα δέκα μέρες προθεσμία. Πρέπει να είμαι σίγουρος για αυτό που θα κάνω. Δεν μίλησα επενδυτή. Θέλετε να σας πω πόσοι ήρθαν και έκαναν συζητήσεις; Σοβαροί και ασόβαροι. Δεν μπορούμε να πουλάμε παππάδες. Χίλιες φορές να λέμε την αλήθεια. Η ομάδα πήγαινε κατά διαόλου και εμείς συζητούσαμε για τον επενδυτή”

“.

Προτεινόμενα Άρθρα