Απολογούνται ΠΑΕ και Σκόρδας

από AllAboutARIS

Με νέο πρόστιμο κινδυνεύει ο ΑΡΗΣ και με απαγόρευση εισόδου ο Σκόρδας.

Ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα βρεθεί σήμερα στη 1 το μεσημέρι, ο Λάμπρος Σκόρδας και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ που έχουν κληθεί σε απολογία βάσει των όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα στο παιχνίδι με την Βέροια.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κλήθηκε εξαιτίας της εισβολής του, στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης», προς το τέλος της αναμέτρησης του αγώνα των κιτρίνων με τη Βέροια, παραβιάζοντας τα άρθρα 1 επ.5, 14 του Π.Κ της ΕΠΟ. Θυμίζουμε ότι ο λόγος της παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο ήταν το περιστατικό με τον  γενικό αρχηγό των φιλοξενουμένων, Γιώργος Λαναρή, και τις καθυστερήσεις που υποστηρίζει η πλευρά του ΑΡΗ ότι έκανε η φιλοξενούμενη ομάδα. Ο εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος του ΑΡΗ προς τον Λαναρή είναι ο λόγος για τον οποίο σήμερα θα βρεθεί στο εδώλιο.

Οι κίτρινοι κινδυνεύουν με ένα ακόμη χρηματικό πρόστιμο εξαιτίας των αντικειμένων που έπεσαν κατά τη διάρκεια της αλλαγής που έγινε ο Γεωργιάδης ενώ ο Σκόρδας απειλείται με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Προτεινόμενα Άρθρα