Ξανά στο διαιτητικό

από AllAboutARIS

Την επόμενη εβδομάδα εκδικάζεται η αίτηση για επιβολή ποινών που κατέθεσαν οι τρεις παίκτες αφού δεν τηρήθηκαν οι διακανονισμοί.

Αντιμέτωπος με τους Καστίγιο, Φατί, Σανκαρέ και τις οφειλές που υπάρχουν προς τους τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές  θα βρεθεί για μια ακόμη φορά ο ΑΡΗΣ στις 25 Φεβρουαρίου.
Στη συγκεκριμένη δικαστική διαδικασία αναμένεται να ανακοινωθεί η επιβολή ποινής για τον ΑΡΗ (όπως για παράδειγμα η αφαίρεση βαθμών ή ο μη ορισμός διεξαγωγής αγώνα) εξ΄ αιτίας των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν προς τους συγκεκριμένους παίκτες. Ο κίνδυνος, ωστόσο, σε αυτή τη φάση δεν είναι άμεσος για τον ΑΡΗ. Ο σύλλογος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κίνδυνο ύστερα από περίπου 20 μέρες, όταν κατά τη δικαστική ροή των πραγμάτων η «επιβολή ποινής» θα μετατραπεί σε «ενεργοποίηση ποινής» και η ποινή εφαρμόζεται άμεσα.  

Με τον κίνδυνο να μην είναι άμεσος αλλά και να μην απέχει πολύ, ο Λάμπρος Σκόρδας πρόκειται το ερχόμενο Σάββατο να συναντηθεί με το δικηγόρο που εκπροσωπεί τους τρεις ποδοσφαιριστές, προκειμένου να βρεθεί μια λύση, προτού  φτάσει η στιγμή των κυρώσεων. Κι αυτό διότι η προσωρινή διαταγή από το άρθρο 99 που έχει ο ΑΡΗΣ ίσως να μην τον καλύπτει, μιας και το δικαστήριο μπορεί να βγάλει την απόφαση και η εκτελεστότητά της να κριθεί  από άλλο όργανο.

Προτεινόμενα Άρθρα