Ανυπαρξία των χαφ, δίχως επιλογές στην επίθεση

από AllAboutARIS

Σχεδόν ανύπαρκτος στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ δεν απείλησε καθόλου. Φοβερό το πρόβλημα στην δημιουργία.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Δεν χρειάστηκε να κάνει την σπουδαία επέμβαση στο ματς. Καθάρισε τις σέντρες και έπαιξε γρήγορα με τα πόδια.

ΒΑΓΓΕΛΗ: Είχε και πάλι περίσσιο πάθος σε όλες του τις ενέργειες αλλά και φοβερά προβλήματα στην πλευρά του από τον Μπεν αλλά και τον Μπαργκάν όταν πήγε αυτός αριστερά.

ΜΠΟΥΓΑΙΔΗΣ: Δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα αφού η Βέροια έπαιξε κυρίως από τις πλευρές. Προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να βοηθήσει επιθετικά με την παρουσία του στα στημένα.

ΓΙΑΝΝΊΤΣΗΣ: Το ίδιο και ο Γιαννίτσης με τη διαφορά όμως ότι ο νεαρός αμυντικός είχε αρκετά δίχως λόγο γεμίσματα, απόρροια του γεγονότος ότι η μπάλα δεν περνούσε καθόλου από τα χαφ.

ΤΣΙΑΡΑΣ: Δεν του βγήκε καθόλου το παιχνίδι αφού δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου την ομάδα του στο επιθετικό κομμάτι. Επιστράτευσε το πάθος στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά μόνο αυτό δεν αρκεί.

ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ: Έμεινε περισσότερη ώρα από όσο έπρεπε στο χορτάρι αφού και εκτός κλίματος ήταν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και με πρόβλημα στο πόδι έπαιζε. Δεν κατάφερε να πάρει αυτός πρωτοβουλίες όταν κλείστηκε καλά ο Τάτος.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Καθηλωμένος στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο όπως και όλη η ομάδα, είχε να επιτηρεί τον δραστήριο Καλτσά. Ανέβηκε στην επανάληψη και εξαιτίας του ο ΑΡΗΣ δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες.

ΤΑΤΟΣ: Αφαντος στο πρώτο ημίχρονο, δεν ακούμπησε σχεδόν καλά κλεισμένος. Ανέβηκε κάπως στην επανάληψη, είχε μια καλή ευκαιρία αλλά και πάλι κινήθηκε στα ρηχά νερά.

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό του. Δεν πάτησε περιοχή, δεν απείλησε, δεν πήρε πολλές προσπάθειες αφαιρώντας από τον ΑΡΗ ένα επιθετικό όπλο.

ΑΓΚΑΝΘΟ: Πάνω-κάτω ίδια εμφάνιση όπως και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, χωρίς γκολ αυτή τη φορά. Τον έπαιξαν πολύ καλά οι αμυντικοί της Βέροιας και τον περιόρισαν.

ΜΑΝΙΑΣ: Άλλος ένας που έμεινε μακριά από την περιοχή. Είναι ζήτημα να είχε μια τελική στην εστία.

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Ήταν πιο ζωηρός και πιο ενεργός στο επιθετικό κομμάτι στο 20λεπτο που αγωνίστηκε.

ΚΟΥΣΙΔΗΣ: Μπήκε αργά στο παιχνίδι και παρόλα αυτά έκανε 1-2 ενέργειες από την αριστερή πλευρά.

Προτεινόμενα Άρθρα