Έμεινε… τελευταίος

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενόμενου και δεν μπόρεσε να κερδίσει την Βέροια μένοντας στο 0-0 και στην τελευταία θέση του πίνακα της βαθμολογίας

Ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενόμενου και δεν μπόρεσε να κερδίσει την Βέροια μένοντας στο 0-0 και στην τελευταία θέση του πίνακα της βαθμολογίας, κάνοντας και πάλι βήματα προς τα πίσω στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ ήταν ανύπαρκτος, ενώ στο δεύτερο προσπάθησε, είχε ορισμένες ευκαιρίες,  αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει μένοντας στο 0-0.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος παρέταξε τον ΑΡΗ με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Μπουγαίδη, Γιαννίτση κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον Βανγκέλι δεξιά και τον Τσουμάνη αριστερά στα μπακ. Στα χαφ Καμινιώτης και Τσιάρας, είχαν τον Τάτο μπροστά τους και τους Μπακασέτα, Μανιά στα ξτρέμ δεξια και αριστερά αντίστοιχα, ενώ ο Αγκάνθο ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΕΝ… ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΑΡΗΣ

Παρά τις 15.000 κόσμου στις εξέδρες του Βικελίδης, η Βέροια ξεκίνησε πολύ καλύτερα το παιχνίδι. Μεγάλη ευκαιρία δεν έκανε στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά ήταν αυτή που πίεζε τον ΑΡΗ για ένα γκολ με αρκετές τελικές, άσχετα αν μόνο μία πήγε στην εστία και αυτή την μπλόκαρε άνετα ο Διούδης σε σουτ του Μπεν.

ΠΡΩΤΟ ΣΟΥΤ ΣΤΟ 42!!!

Ο ΑΡΗΣ από την πλευρά του για μισή ώρα δεν έκανε καν σουτ και απλά μπόρεσε να ισορροπήσει το παιχνίδι μετά το εικοσάλεπτο. Ο Παπαδόπουλος ψάχνοντας να βρει λύσεις, πέρασε τον Μανιά δεξιά και πήγε τον Μπακασέτα αριστερά.  Χωρίς όμως αντίκρυσμα, επέστρεψαν μετά από ένα δεκάλεπτο στις αρχικές τους θέσεις. Ο Τάτος έχοντας ένα και δυο παίκτες πάνω τυ δεν μπορούσε καν να γίνει κάτοχος της μπάλας και ο ΑΡΗΣ δεν μπορούσε να γίνει καθόλου απειλητικός, ούτε καν να πλησιάσει την περιοχή της Βέροιας. Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρί σκορ, με τον ΑΡΗ στην ουσία να μην…παρουσιάζεται καν στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΑΓΚΑΝΘΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια μπήκε και πάλι δυνατά, πίεσε με ορισμένα κόρνερ, αλλά στο 50, ο ΑΡΗΣ απέιλησε όταν μετά απόσ έντρα του Τσουμάνη, ο Αγκάνθο πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Στο επόμενο λεπτό και πάλι ο Τσουμάνης έβγαλε την σέντρα, αλλά το σουτ του Καμινιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής κόντραρε στα σώματα.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΑΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΑΙΔΗ

Στο 63 ο ΑΡΗΣ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν ο Τσουμάνης έβγαλε την σέντρα, ο Τάτος έπιασε γυριστό σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Καντιμοίρη. Δέκα λεπτά αργότερα, νέα μεγάλη φάση όταν μετά από φάουλ του Μπακασέτα,  ο Μπουγαίδης σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Καντιμοίρης απομάκρυνε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν.

Ο ΑΡΗΣ ήταν σαφέστατα καλύτερος σε σχέση με το πρώτο πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, ενώ από την άλλη σαφέστατα η Βέροια προσπαθούσε να κρατήσει το μηδέν με τους παίκτες της να βρίσκονται συνεχώς στο έδαφος για καθυστερήσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΣΙΔΗΣ ΣΤΑ ΧΑΦ

Ο Παπαδόπουλος στο 70 πέρασε στο παιχνίδι τον Οικονομόπουλο αντί του μέτριου Καμινιώτη, ενώ 15 λεπτά αργότερα μπήκε ο Κουσίδης στην θέση του Τσιάρα.

ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Σε εκείνο το σημείο και ενώ έβγαινε ως αλλαγή ο Γεωργιάδης πετάχτηκε αντικείμενο από την εξέδρα με τον γενικό αρχηγό της Βέροιας, Λαναρη να βρίσκεται στο έδαφος. Το ριπλέι πάντως δεν έδειξε ότι τον χτύπησε κάποιο αντικείμενο, αλλά όποιος πέταξε έδωσε το δικαίωμα να πάρουν ανάσες οι παίκτες της Βέροιας, σε σημείο που πίεζε ο ΑΡΗΣ. Παρότι ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου, ο Μήτσιος διέκοψε το παιχνίδι για πάνω από 4 λεπτά με αποτέλεσμα να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάμπρος Σκόρδας!!!

ΧΕΡΙ Ο ΤΡΑΠ, “ΠΑΙΖΕΤΑΙ” Ο ΜΗΤΣΙΟΣ

Στο 90 ο Μπακασέτας εκτέλεσε φάουλα πό τα αριστερά, ο Τάτος έπιασε την κεφαλιά που χτύπησε στο χέρι του Τραπ, αλλά ο Μήτσιος έδειξε ότι πρέπει να συνεχιστεί το παιχνίδι και δεν έδωσε το καθαρό πεναλτι στον ΑΡΗ. Στα λεπτά των καθυστερήσεων ο ΑΡΗΣ αν και πίεσε δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι ολοκληρώθηκε με το 0-0 που κρατάει τον ΑΡΗ στην τεευταία θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΑΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης (70 Οικονομόπουλος), Βανγκέλι, Μανιάς, Μπουγαΐδης, Τσιάρας (85 Κουσίδης)

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης (85 Σιόντης), Σισοκό, Βέρτζος, Βεργώνης, Όστοϊτς, Παυλίδης (77 Τραπ), Καλτσάς (71 Γκονσάλβες), Μπεν, Μπαρκάν, Αμαραντίδης

Προτεινόμενα Άρθρα