Με φόρα για ακόμη ένα τρίποντο…

από AllAboutARIS

Πάνοπλος ο ΑΡΗΣ για το σημερινό παιχνίδι

Ένα από τα παιχνίδια-κλειδιά στην προσπάθεια του για την παραμονή στην κατηγορία δίνει στις 17:15 ο ΑΡΗΣ απέναντι στη Βέροια. Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη επί του Πανιωνίου, οι “κίτρινοι” θέλουν ακόμη ένα τρίποντο, το οποίο εφόσον έρθει, θα τους “ξεκολλήσει” από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ολοι “μέσα”…

Γεμάτη είναι η φαρέτρα του Σούλη Παπαδόπουλου για το σημερινό παιχνίδι του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Βαλεντίνος Βλάχος είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 21 παίκτες.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Αγκάνθο, Αγγελούδης, Βανγκέλι, Βλάχος, Γιαννίτσης, Γουναρίδης, Διούδης, Καμινιώτης, Κουσίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μπακασέτας, Μπουγαΐδης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Τάτος, Τσιάρας, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Χωρίς δύο η Βεροια

Με δύο απουσίες ταξίδεψε η Βέροια στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΑΡΗ. Οι Ζεζίνιο και Κομόλοφ δεν ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα ο Ράτκο Ντόστανιτς να τους αφήσει εκτός αποστολής.

Η αποστολή της Βέροιας: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Βέρτζος, Σισοκό, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σιόντης, Όστοϊτς, Τραπ, Βεργώνης, Παυλίδης, Ντόγος, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονσάλβες, Μάνος.

Προτεινόμενα Άρθρα