Χορηγίες στα… λόγια (pics)

από AllAboutARIS

Μετά την διοίκηση της ΠΑΕ, και στον ΑΣ οι χορηγίες που μάλιστα δόθηκαν…γραπτώς, ποτέ δεν υλοποιήθηκαν

Ο Ερασιτέχνης ΑΡΗΣ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση με δεδομένα τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Η διοίκηση του κ. Γιώτα ήρθε για να διορθώσει την κατάσταση, αυτοδιαφημίστηκε ως η καλύτερη δυνατή για τον ΑΡΗ, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι τα ανάλογα. Υπάρχουν μεγάλα προβλήματα και ειδικά στο βόλει γίνονται πράγματα και θαύματα. Αντί να μειωθεί το χρέος, αυξάνεται με ακατανόητες αποφάσεις και λάθη όπως αυτό με το Ντεσπέιν, που ήδη ο ΑΡΗΣ έχει πληρώσει ουκ ολίγα χρήματα και έχει την ίδια στιγμή φορτωθεί και το υπόλοιπο του συμβολαίου καθώς καμία λύση δεν έχει γίνει παρά τις σχετικές εξαγγελίες. Φτάσαμε στο σημείο να απολύεται ο προπονητής κ. Φίνος γιατί ζήτησε να πληρωθεί και ενώ δεν έχει πάρει ούτε ευρώ!

Όλα αυτά την στιγμή που στην πρόταση ανάληψης του ΤΑΠ από τον κ. Γιώτα έχει σημειωθεί ξεκάθαρα ότι ο στόχος της επιστροφής του είναι να λάβει πίσω τα 73400 ευρώ που παρουσιάζονται στην καρτέλα του ως ταμειακή διευκόλυνση!

Για να πεισθεί η προηγούμενη διοίκηση του ΑΣ να συναινέσει στην παραχώρηση του τμήματος βόλει ο κ. Γιώτας παρουσίασε και ένα χειρόγραφο έγγραφο με τα έσοδα που όπως έλεγε είχε εξασφαλισμένα για τον σύλλογο. Όπως όμως και ο κ. Ηλιάδης στο ποδόσφαιρο, έτσι και ο κ. Γιώτας έμεινε στα λόγια. Μάλιστα έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα για δυο ακόμα λόγους. Καταρχήν η πρόβλεψη του για τα έξοδα ήταν 190.000 ευρώ. Ήδη αυτή η πρόβλεψη έχει ξεφύγει κατά πολύ με το συμβόλαιο 20.000 ευρώ του Ντεσπέιν, αλλά και τους 3 προπονητές που έχει αλλάξει η ομάδα.
Όσο για τα έσοδα. Η πρόβλεψη είναι 210.000 ευρώ. Πόσα από αυτά έχουν έρθει στον σύλλογο είναι πολύ εύκολο να το καταλάβει κανείς. Τι έγραφε το… χαρτί με την υπογραφή του κ. Γιώτα; Χορηγία 50.000 ευρώ για το μπροστινό μέρος της φανέλας, χορηγία 40.000 ευρώ για το πίσω μέρος της φανέλας, χορηγία 20.000 ευρώ για το σορτσάκι, χορηγία ειδικά για το λίμπερο 8000 ευρώ, 25 διαφημίσεις των 3000 ευρώ (σύνολο 75.000 ευρώ) και πώληση 350 καρτών διαρκείας που θα απέφεραν 17.000 ευρώ!!! Σύνολο 210.000 ευρώ. Το δεύτερο. Πριν 1,5 μήνα στο σάιτ του ΑΣ ανακοίνωσε ότι σε μία εβδομάδα θα ανακοινώσει χορηγούς. Φυσικά τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί…

Από τα παραπάνω δεν έχει έρθει σχεδόν τίποτα και εξηγει πάρα πολύ καλά το τι συμβαίνει στο τμήμα. Το AllAboutARIS έχει την ενημέρωση από τον ΑΣ ότι υπάρχει συμφωνία με την ΕΠΑ για χορηγία ύψους 50.000 ευρώ, αλλά είναι απορίας άξιο γιατί δεν ολοκληρώνεται η συμφωνία (με ευθύνη του ΑΣ).

Παράλληλα την προηγούμενη εβδομάδα εισέπραξε 25.000 ευρώ από συμφωνία της προηγούμενης διοίκησης με εταιρία κινητής τηλεφωνίας, αλλά την ίδια στιγμή όπως καταγγέλουν έφοροι του συλλόγου εβαλαν από την τσέπη τους χρήματα για να καλύψουν την μετακίνηση των τμημάτων του ΑΡΗ!!!

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα όλων είναι το τι συμβαίνει με τα χρέη προς το Δημόσιο και το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για ρύθμιση των χρεών (φυσικά δεν τα έχει δημιουργήσει ο κ. Γιώτας, αλλά υποτίθεται ότι αυτό ανέλαβε για να δώσει λύσεις). Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό, πόσο μάλλον όταν είναι σε εκκρεμότητα και ζητήματα όπως αυτό των εικονικών τιμολογίων που βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση.

Στις φωτό μπορείτε να δείτε τα δυο έγγραφα που αποδεικνύουν όλα τα παραπάνω και το γεγονός ότι ο Ερασιτέχνης που έχει έρθει στο συγκκεκριμένο σημείο με ευθύνη των προηγούμενων διοικήσεων, αντί να βαδίζει προς τα εμπρός κάνει πολλά βήματα προς τα πίσω.

Προτεινόμενα Άρθρα