Δοκιμασία στη Νέα Σμύρνη

από AllAboutARIS

Μετά από μία ιδιαίτερη εβδομάδα ο ΑΡΗΣ επιστρέφει στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος με μία δύσκολη αποστολή στη Νέα Σμύρνη.

Ο τελικός του κυπέλλου, οι συνθήκες διεξαγωγής του, η παραφιλολογία γύρω από τον Αθηναίου και το θέμα των πληρωμών με την αντίδραση του Μίνιτς αναμφίβολα προκάλεσαν αναστάτωση στις τάξεις του ΑΡΗ την εβδομάδα που μας πέρασε.

Όλα αυτά όμως είναι παρελθόν και οι «κίτρινοι» καλούνται να αφοσιωθούν αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα, όπου τους περιμένει σήμερα μία σκληρή δοκιμασία στη Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο.

Με τη συγκεκριμένη ομάδα ο ΑΡΗΣ έχει παίξει ήδη δύο φορές (μία για πρωτάθλημα και μία για κύπελλο), ωστόσο είναι η πρώτη του μακριά από το «Nick Galis Hall». Το θετικό για τον Μίλαν Μίνιτς είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αφού τόσο ο Ασημακόπουλος με τον Βεζένκοφ, που είχαν κάποιους τραυματισμούς όσο και ο Χαρίσης.

Αν ο ΑΡΗΣ καταφέρει να πιάσει απόδοση αντίστοιχη αυτής του πρώτου ημιχρόνου στον τελικό του κυπέλλου και έχει διάρκεια, τότε σίγουρα θα έχει σοβαρές πιθανότητες να φύγει νικητής από τη Νέα Σμύρνη, κόντρα σε μία ομάδα που είναι πιο πλήρης και πιο ποιοτική αλλά την οποία οι «κίτρινοι» είχαν κερδίσει με μία εμφατική εμφάνιση στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Ο αγώνας αρχίζει στις 16.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports3.

Προτεινόμενα Άρθρα