"Από τον ΑΡΗ εξαρτάται"

από AllAboutARIS

"Είμαι αισιόδοξος για τη νίκη την Κυριακή"

Αισιόδοξος για τη νίκη επί της Βέροιας την ερχόμενη Κυριακή δήλωσε ο Χρήστος Νάιντος, μιλώντας στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”.

Ο παλαίμαχος αμυντικός των “κίτρινω픨αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν τα τελευταία χρόνια και ειδικά φέτος, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να γίνει ένα σωστό κουμάντο, ώστε η ομάδα να γίνει βιώσιμη.

Αναλυτικά: 

Για το αν οι τωρινές καταστάσεις που ζει ο ΑΡΗΣ, έχουν κάποια σχέση με αυτές που έχει ζήσει ο ίδιος κατά την παρουσία του στην ομάδα: “Έχω δει όλα τα παιχνίδια, αλλά τα περισσότερα από την τηλεόραση. Οι καταστάσεις δεν ξέρω αν είναι ίδιες με αυτές που έζησα εγώ, αλλά έχουν και πάλι σχέση με το οικονομικό. Αυτό που προέχει όμως είναι οι τρεις πόντοι στον αγώνα με τη Βέροια”.

Για τη διάθεση που δείχνει η ομάδα: “Δεν ήταν μόνο κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και με τον Παναιτωλικό και με τη Λιβαδειά, όπου η ομάδα έδειξε μεγάλη διάθεση. Απλά δεν συνοδεύτηκε από βαθμούς. Είμαι αισιόδοξος για τη νίκη την Κυριακή”.

Για το κομμάτι της ψυχολογίας: Όταν κοιτάς την βαθμολογία και βλέπεις ότι είσαι τελευταίος, σε πιάνει ίλιγγος αλλά η ομάδα έχει τη δυνατότητα μέσα σε δέκα μέρες να βάλει δύο ομάδες από κάτω της. Και εκεί που υπήρχε απαισιοδοξία, να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο”.

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τη Βέροια: “Πιστεύω ότι θα είναι στα ίδια επίπεδα, αλλά θα εξαρτηθεί από τον ΑΡΗ. Αν δείξει την ίδια διάθεση  που είχε με τον Πανιώνιο, το τρίποντο ίσως έρθει και πιο εύκολα”.

Για τη βελτίωση που παρουσιάζει η άμυνα του ΑΡΗ:Όταν μιλάμε για την αμυντική λειτουργία μιας ομάδας, δεν μιλάμε μόνο για την άμυνα. Αν δεν δοθούν βοήθειες από το κέντρο και την επίθεση. Οι τέσσερις πίσω δεν μπορούν να κάνουν τίποτα”.

Για τον Κρίστι Βανγκέλι, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες: “Είναι Αρειανάκι πραγματικό και ξέρεις ότι ακόμα και στο πρώτο παιχνίδι που δεν έπαιξε, η καρδιά και η ψυχή του υπερκαλύπτει όλα τα άλλα”.

Για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας: Ενώ έχει πολλά ταλαντούχα παιδιά, υπάρχει το φαινόμενο της πρόωρης προσαρμογής. Ξαφνικά μπήκαν και τους είπαν πως αναλαμβάνουν την ομάδα. Το ιδανικό θα ήταν να μπαίνουν σταδιακά, ώστε να είναι πιο ομαλή η προσαρμογή τους”.

Για την αλλαγή σελίδας που κάποια στιγμή πρέπει να γίνει στον ΑΡΗ: “Είναι πολύ ψυχοφθόρο για όσους απαρτίζουν την ομάδα και ειδικά τον κόσμο. Το να βλέπεις της ομάδα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, είναι σαν αργός θάνατος. Οι αρμόδιοι πρέπει να δουν πως να σουλουπώσουν τα οικονομικά. Να γίνει ένα σωστό κουμάντο και ο ΑΡΗΣ να γίνει βιώσιμος”.

Για τον κόσμο, που δεν παύει να είναι στο πλευρό της ομάδας: Αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά αξιέπαινο. Είμαι σίγουρος ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική, θα είναι δίπλα στην ομάδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα