Και τώρα ο πρώτος τελικός

από AllAboutARIS

Ένα… άλλο παιχνίδι περιμένει την Δευτέρα τον ΑΡΗ κόντρα στον Πανιώνιο με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Δεν χρειαζόταν καν να το αναφέρει στη συνέντευξη τύπου ο Σούλης Παπαδόπουλος για να γίνει κοινή συνείδηση όλων των αρειανών ότι στα δυο ματς με Πανιώνιο και Βέροια που ακολουθούν ο ΑΡΗΣ παίζει την τελευταία του ευκαιρία για παραμονή στην κατηγορία και ότι μόνο με νίκες θα έχει ουσιαστικό αντίκρισμα η ισοπαλία στο Αγρίνιο.

Ο ΑΡΗΣ έχει την χρυσή ευκαιρία κάνοντας δυο νίκες να ξεκολλήσει επιτέλους από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και με δεδομένο ότι η Βέροια αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό και το πιο πιθανό είναι να χάσει, σε δέκα μέρες από σήμερα να έχει… καβαλήσει και τον ένα από τους τρεις που χρειάζεται για να μην μπει ούτε στη διαδικασία του μπαράζ.

Για να συμβεί βέβαια αυτό ο ΑΡΗΣ πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του που είναι φέτος το αδύνατο σημείο του. Είναι δυο παιχνίδια, όλη η χρονιά και μια δεύτερη ευκαιρία για τον ΑΡΗ. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα σηματοδοτήσει την ταφόπλακα της προσπάθειας για παραμονή.

Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που προηγείται θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό στο Αγρίνιο. Απαιτεί άλλη προσέγγιση, διαφορετική τακτική, ενδεχομένως άλλα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Ο ΑΡΗΣ δεν θα παίξει κλεφτοπόλεμο όπως με τον Παναιτωλικό. Θα χρειαστεί να βάλει την μπάλα κάτω, να δημιουργήσει, να επιτεθεί ορθόδοξα, να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Πανιωνίου. Από σήμερα στο μυαλό του Σούλη Παπαδόπουλου θα είναι πως θα προετοιμάσει με τέτοιο τρόπο την ομάδα του ώστε να εμφανιστεί έτοιμη στο καθοριστικό παιχνίδι της Δευτέρας.

Προτεινόμενα Άρθρα