"Εκφραστής διχόνοιας και καταστροφής ο Σκόρδας"

από AllAboutARIS

Για όλους και για όλα μίλησαν οι εκπρόσωποι του Super 3, που ζήτησαν από τον Σκόρδα να μην ασχοληθεί ξανά μαζί τους και να κάνει ό,τι πρέπει για να σωθεί η ομάδα ή να τους αδειάσει τη γωνιά. Ζήτησαν επίσης την παραίτηση του Θωμά Γιώτα γιατί- όπως έιπαν- ξευτίλισε τον ΑΡΗ για 15.000 ευρώ.

Εκπομπή, μετά από μήνες “σιωπής” έκαναν στον “ΑΡΕΝΑ” οι συνδεσμίτες του Super-3.

Στο ξεκίνημα, οι συνδεσμίτες, ανέφεραν:

“Η λάσπη, που έχουμε δεχθεί το τελευταίο διάστημα, ξεπερνάει τα όρια. Το μόνο που κάνουν κάποιοι είναι να βάζουν τον κόσμο σε ένταση. Άλλα θέλει ο ΑΡΗΣ. Οχι γκρίνια, απαισιοδοξία και εσωτερική διαμάχη. Η στοχοποίηση του συνδέσμου είναι ξεκάθαρη και είστε η μεγαλύτερη πληγή του ΑΡΗ.

Για τις κατηγορίες ότι ο σύνδεσμος θέλει την ομάδα στη Γ` Εθνική:

“Αυτοί που λένε ότι θέλουμε την ομάδα στην Γ` Εθνική, τους λέμε: Δε συμβιβαζόμαστε να το ακούμε στο ελάχιστο και δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν αρειανοί που θεωρούν ότι ο Super-3 θέλει να πέσει ο AΡΗΣ ή να πάρει άλλο ΑΦΜ”

Για τη διοίκηση Σκόρδα την περίοδο του “44” και της δεύτερης πτώσης της ομάδας:

“Αυτός που είναι, τώρα, πρόεδρος στην ΠΑΕ είναι έξυπνος και μπορεί να καταλάβει ακριβώς τί ρόλο παίζουν αυτοί που του μιλάνε κ τι θέλουν να πετύχουν.  Μαζί με τον κολλητό σου τον Σαουρίδη το 2004 έκανες διοίκηση στον ΑΡΗ.

Το περασμένο καλοκαίρι, εκλέχθηκε ο Ηλιάδης και δεν έκανε το παραμικρό από αυτά που εξήγγειλε. Εκλέχθηκε με διαδικασίες που επικρατούσαν στον ΑΡΗ χρόνια πριν. Κανείς δεν μπήκε στο παραβάν με κανέναν. Πολλοί τον ψήφισαν για τον σύνδεσμο, είναι αλήθεια.

Ο σύνδεσμος δεν πήρε, όμως, την παραμικρή θέση. Κρατά και δεν παρεκκλίνει τη θέση του.

Κάποιοι Θέλατε να επέμβουμε από τη 2η αγωνιστική στο ποιους παίκτες πήρε. Ο Ηλιάδης έφυγε, όπως έφυγαν και αρκετοί άλλοι, με τον ίδιο τρόπο. Οσοι κορόϊδεψαν τον ΑΡΗ, είχαμε πει, θα μας έβρισκαν μπροστά τους. Και έτσι έγινε με τον Ηλιάδη.

Δε μας αγγίζουν αυτά που λέτε. Είστε στημένοι…

Κάποιοι θέλετε τον ίδιο άνθρωπο που άφησε, όπως λέει, 9 εκατ. ευρώ χρέη. Εννιά εκατομμύρια διαχειρίσιμα, όπως είπε, από το 2005. Ησουν ανίκανος ως διαχειριστής. Πούλησες την εμπιστοσύνη του κόσμου. Τον Αρη το θέλουμε σωμένο. Την όποια πεθαμένη ελπίδα έχουμε θα την παλέψουμε.

Δε θέλουμε σκυμμένα κεφάλια ούτε σε παίκες, ούτε σε κανέναν”.

Στέλνοντας ένα ακόμα μήνυμα στον Λάμπρο Σκόρδα, είπε: “Σκόρδα μην ασχοληθείς ξανά μαζί μας. Κάνε ότι πρέπει για να σωθεί η ομάδα. Αν δεν μπορείς, άδειασέ μας τη γωνιά”.

Για τη διοίκηση Αθανασιάδη:

Η ομάδα συνέχισε να χρεώνεται. Δεν είχε βρεθεί επενδυτής, ο οποίος θα βοηθούσε την ομάδα. Φέρνει μεγάλη ευθύνη η διοίκηση Αθανασιάδη για την περίοδο χρήσης της και αν αποδειχθεί από το πόρισμα ότι υπάρχει ποινική ευθύνη, δε μας ενδιαφέρει να πάνε και φυλακή.

Θα το κυνηγήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, γιατί ο κόσμος αξίζει να μάθει τί έγινε στην ομάδα και όχι προσωπικές απόψεις και κόμπλεξ. Δε θέλουμε να ξαναδούμε ανθρώπους που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση του ΑΡΗ. Το βρίσκετε παρανοϊκό;

Για το ότι δεν κρεμούν πανό:

Αποφασίσαμε οι 50 σύνδεσμοι του Super-3 να μην ξανακρεμάσουμε πανό, όταν στη διοίκηση είναι άνθρωποι που δημιούργησαν χρέη.

Για μας η ομάδα ακόμα δεν έχει πέσει. Εχει συγκεκριμένες μαθηματικές ελπίδες και πρέπει να τις κυνηγήσει μέχρι τέλους. Κατηγορήθηκε ο Super-3 ότι πιστεύει πως έχει πέσει η ομάδα, μετά από ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα που έλεγε για την επόμενη μέρα. 

Ορισμένοι έχουν πολιτικοποιήσει την κατάσταση στον ΑΡΗ. Για μας ο ΑΡΗΣ είναι αθάνατος. Η ομάδα θα σωθεί είτε το θέλετε είτε όχι, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στο Αγρίνιο. Εαν η όποια διοίκηση δε μπορεί να προασπίσει τα συμφέροντά του ΑΡΗ, ο σύνδεσμος θα είναι απέναντί της. Θα προστατεύει ομάδα και λαό.

Ο σύνδεμος έμαθε από τα λάθη του, έκανε αυτοκάθαρση. Εσείς μάθατε; Γίνατε φαντάσματα του παρόντος.

Για το αν αποδέχονται τον Σκόρδα, ως πρόεδρο:

“Ξέρουμε πως έγινες πρόεδρος στη… ζούλα, με μεθόδους που κάποτε εσύ κατήγγειλες. Ξέρεις ότι δεν ισχύει ότι εμείς δε θέλουμε να πάρουμε ΑΦΜ άλλης ομάδας, αλλά το επιτρέπεις να αναπαράγεται με κάθε τρόπο.

Ο Super-3 δεν θα ξαναείναι ιδιωτικός στρατός κανενός, όπως είχε κάνει με την προηγούμενη διοίκηση του συνδέσμου. Ξέρεις ότι δεν μας έχεις μαζί σου και δεν μπορείς να μας έχεις του χεριού σου. Δεν μπορείς να τα ξαναβρείς με κανέναν, ξέχασέ το και μη νομίζεις ότι θα το καταφέρεις, όπως λες. Τί κοινό έχουμε εμείς με σένα;

Δεν σε αφήσαμε να κλείσεις τη Θύρα 1, γι` αυτό μη μιλάτε εσείς για ενότητα. Κι ας έχουμε διαφορές στον τρόπο σκέψης με τους Ιερολοχίτες. Για μας δεν υπάρχεις σαν πρόεδρος και θα το δεις και στην πορεία.

Για το τηλεφώνημα Κόντη:

“Πριν ένα μήνα δεχθήκαμε τηλεφώνημα από το Γιάννη Κόντη, προκειμένου να πάρει την ομάδα μαζί με τον Ελευθερούδη. Ηθελε κλεισμένο ραντεβού για να μας εξηγηθεί το πλάνο της διοίκησης κλπ.

Και εμείς του απαντήσαμε ότι όποιος έμπρακατα θέλει να εμπλακεί στην ΠΑΕ, ας πάει στην ΚΜΑ, εφόσον υπάρχει ακόμα. Δε θελουμε να έχουμε πάρε-δώσε ξανά με εσάς.

Κανένας Ηλιάδης, Αθανασιάδης και Κόντης δεν θα εμφανιζόταν, εάν υπήρχε σωστή διοίκηση από το “44” και μετά”.

Για το ότι δεν πήγαν στη ΓΣ του Δεκέμβρη:

Είμαστε με τον ΑΡΗ και με κανέναν άλλο, γι` αυτό δεν πήγαμε στη ΓΣ του Δεκεμβρίου. Δε θέλουμε κανέναν που καταχράστηκε την εμπιστοσύνη των οπαδών του ΑΡΗ. Βγήκες πρόεδρος με ανάταση της χειρός, όπως κατηγορούσες ότι έγινε σε άλλες περιπτώσεις, εκμεταλλευόμενος τη δική μας απουσία. Στην αίθουσα υπήρχαν μόνο φίλοι σας και γίνατε διοίκηση την ίδια μέρα. Ξέρεις πως αν ερχόμασταν στη Γ.Σ., δεν θα γινόσουν πρόεδρος.

Αποψη του συνδέσμου είναι πως δεν πρέπει να είναι πρόεδρος στην ΠΑΕ, άνθρωπος της αμαρτωλής 8ετίας και κάποιος που στα τελευταία επτά παιχνίδια πήρε τρεις βαθμούς. Πες μας για ποιο λόγο έφυγε ο Μιλίνκοβιτς και ποιος την “έπεσε” στον Ουντότζι…

Κάποιοι παίκτες που έχουν συγκεκριμένο μάνατζερ θέλουν “νταηλίκι” να παίζουν στον ΑΡΗ. Τους ίδιους παίκτες τους έβγαζες άχρηστους, πριν αναλάβεις και τους ίδιους τους θεωρείς ικανούς, με το που ανέλαβες. Κανείς οπαδός δε φταίει που η διοίκηση δεν έβγαλε δελτία… Τί κάνεις που η διαιτησία σε σφάζει; Βγάζεις ανακοινώσεις με “θα”;

Εάν θέλεις να κάνεις δουλειά στην ομάδα, κάντην χωρίς να ρωτήσεις κανέναν.
Και οργάνωσες συλλαλητήρια, χωρίς κόσμο, για να πάμε κόντρα στην “κακή” ΕΠΟ, η οποία δεν έβγαζε τα δελτία…

Επέλεξες να πας κόντρα στην ΕΠΟ, αντί να προχωρήσεις στο δεδικασμένο που υπήρχε και η ομάδα να αγωνιστεί με τους ίδιους παίκτες. Εφάρμοσες ίδια τακτική, όπως την προγομενη φορά, CAS, ΕΠΟ, αύξηση ομάδων κλπ…

Οσοι είναι διοίκηση και πάνε στις σουϊτες, έχουν πληρώσει;

Την καραμέλα με τον σύνδεσμο μην τη συνεχίζεις. Δε φταίει για όλα ο σύνδεσμος. Υπάρχουν τρία παιχνίδια σημαντικά και εκεί θα δούμε τί θα γίνει. Κάνε αυτά που πρέπει μα κάνεις και μη κάνεις δηλώσεις…”

Για τη διοίκηση του Α.Σ.

“Η διοίκηση Γιώτα έπρεπε να είχε παραιτηθεί εδώ και καιρό. Μας ξευτίλησε για 15.000 ευρώ. Υποθέσεις, όπως, με Ντεσπέιν, αλλά και με το όνομα του παγοδρομιου, που το ακουμε να διαφημιζεται ως παγοδρομιο θεσσαλονικης, αποτελούν πλήγμα για το όνομα του ΑΡΗ. Γιωτα απαιτουμε την παραιτηση σου απο τον συλλογο…χθες!”
Για μέλη της ΚΜΑ:

“Όλοι όσοι  έχουν έστω και την παραμικρή αγάπη για τον ΑΡΗ, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Εσείς στην Κοινωνία Μελών, κύριοι Στεφανίδη, Φουρλίγκα, Ταμπακούλη, Τατάκη βλέπετε ότι τα πράγματα πάνε καλά; Παίζουν αυτοί που πρέπει να παίζουν ή μήπως παίζουν τίποτα περίεργοι”;

Στη συνέχεια το λόγο πήραν φίλαθλοι του ΑΡΗ, προκειμένου να εκφράσουν τις δικές τους απόψεις…

Kατά τη διάρκεια των “ανοιχτών γραμμών”, οι συνδεσμίτες, ανέφεραν:

“Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάντια για το σύλλογο από ένα ραδιόφωνο που βγαίνει κόσμος, για να βρίσει τον σύνδεσμο και τα παιδιά που ανήκουν σε αυτόν”.

Προτεινόμενα Άρθρα