"Θολό" τοπίο για τις ομάδες που πέφτουν και ανεβαίνουν

από AllAboutARIS

Δε φαίνεται να υπάρχει συμβιβαστική λύση

Ο πρόεδρος του διαιτητικού δικαστηρίου Σπύρος Ζιάκκας είχε προτρέψει τη Super League και την Football League να πάνε στην συνεδρίαση της Τρίτης (4/2), με μία συμβιβαστική λύση, αλλά η… ευχή του απ ό,τι φαίνεται δεν βρίσκει απήχηση.

Το πρωί της Δευτέρας (3/2) αντιπροσωπεία της Football League αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Ένωσης Σπύρο Καλογιάννη, τον πρόεδρο της Νίκης Βόλου Ανδρέα Πάτση, τον πρόεδρο του Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο της Καλλιθέας Γιάννη Αβραντίνη και τον πρόεδρο του Εθνικού Γαζώρου Γιώργο Καλαποτλή συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Super League απ” όπου βγαίνει ότι οι δύο πλευρές συνεχίζουν να διαφωνούν και το μπάχαλο συνεχίζεται.

Η Football League επιμένει να ανεβούν τρεις ομάδες απευθείας και πρότεινε να υποβιβαστούν από την Super League μία ή δύο ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι το νέο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας θα πρέπει να διεξαχθεί με περισσότερες από 18 ομάδες.

Το σενάριο αυτό απορρίφθηκε από την Super League που αντιπρότεινε απευθείας άνοδο και υποβιβασμό δύο ομάδων και διπλό αγώνα μπαράζ για το τρίτο… εισιτήριο ανάμεσα στον 16ο της Super League και τον τρίτο της Football League.

Για το εν λόγω σενάριο θα συνεδριάσει εκτάκτως, την Τρίτη (4/3) το πρωί το Δ.Σ. της «μικρής» κατηγορίας, λίγες ώρες πριν από την συνεδρίαση του διαιτητικού δικαστηρίου αν και η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί κατά το παρελθόν. Το πιο πιθανό είναι να απορριφθεί και τώρα.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας της Β` Εθνικής, για την διεξαγωγή του έκτακτο Δ.Σ. αναφέρει τα εξής:

«Συνεδριάζει την Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11.15΄, το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

1) Ενημέρωση για συνάντηση με Super League.

2) Ενημέρωση για ασφαλιστικά ζητήματα.

3) Διάφορα Θέματα».

Πηγή: sentragoal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα