Χωρίς πολλές αλλαγές η Εθνική

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Τζον Φαντ Σχιπ πριν από λίγη ώρα έδειξε στους παίκτες του τον τρόπο που θα αγωνιστούν στο εναρκτήριο ματς της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στη Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολλανδός τεχνικός δε θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του Οκτωβρίου και του Νοέμβριο, ωστόσο θα έχει αναγκαστικά κάποιες.

Έτσι αναμένεται να παρατάξει την Εθνική μας ομάδα με τους Μπάρκα, Γιαννουλη, Σβάρνα, Σιόβα, Μπακακη, Ζεκα, Κουρμπελη, Μανταλο, Μπακασετα, Λημνιό και Παυλίδη σε διάταξη 4-2-3-1.

 
Ντεμπούτο θα κάνει ο Σβάρνας στο πλευρό του έμπειρου Δημήτρη Σιόβα, ενώ στην αριστερή πτέρυγα επέλεξε να μην αλλάξει τη συνταγή με τον Μάνταλο να κλίνει μέσα ως δεύτερο δεκάρι δίπλα στον Μπακασέτα που πατάει και περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο δίνει όλη την πλευρά στον Γιαννούλη.

Από την άλλη ο Λημνιός θα έχει την κάλυψη του Μπακάκη για να μένει αρκετά ψηλά και να δημιουργεί ρήγματα από τη δεξιά πτέρυγα. Τέλος ο Ζέκα, που προέρχεται από εξαιρετικό κλείσιμο σεζόν θα είμαι παρτενέρ του Κουρμπέλη στο κέντρο του γηπέδου

Προτεινόμενα Άρθρα