Ο Δώνης απειλεί την… Ευρώπη για ΠΑΟΚ

από Haris Mol

Τι ισχυρίζονται στην Επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ έχει ζητήσει τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ όσο δεν του καταβάλλονται τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από την προσφυγή που κατέθεσε και κέρδισε, επιδικάζοντας του ποσό που φτάνει τις 500 χιλ. ευρώ. Από την πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια, με αποτέλεσμα η μεταξύ τους διαμάχη να παραμένει ανοιχτή.

Αυτό ωστόσο δεν ισχύει και για την ΕΠΟ, αφού ούτε έχει κάνει κάποια κίνηση, ούτε σκοπεύει να κάνει μέχρι να δεχτεί ενόχληση από την τακτική δικαιοσύνη σχετικά με την προσφυγή του ΠΑΟΚ σύμφωνα με το «Goal», κάτι που σημαίνει πως για την ίδια ισχύει -για την ώρα- μόνο το ποσό που επιδικάστηκε στον Γιώργο Δώνη. Αυτό σημαίνει πως αυτομάτως μπαίνει και σε σοβαρό κίνδυνο το θέμα της αδειοδότησης των «ασπρόμαυρων», αφού όπως αναφέρουν πηγές της Ομοσπονδίας, ο Δικέφαλος θα έχει σοβαρό πρόβλημα αν μέχρι να εξεταστεί ο φάκελός του δεν έχει λυθεί το θέμα με την οφειλή προς τον Έλληνα προπονητή.

Οι επιτροπές αδειοδότησης εξάλλου και δη ο εισηγητής Γιώργος Δημητρίου δεν δεσμεύεται πως θα περιμένει τον ΠΑΟΚ σχετικά με την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια κι ως εκ τούτου προς το παρόν οι μόνες αποφάσεις που βρίσκονται σε ισχύ, είναι αυτές των επιτροπών της ΕΠΟ. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως για να ξεπεραστεί το εμπόδιο αυτό για τους Θεσσαλονικείς, δεν απαιτείται η άμεση εξόφληση του ποσού, απλά το να έρθουν σε συμφωνία και να κάνουν κάποιο διακανονισμό οι δύο πλευρές.

Προτεινόμενα Άρθρα