Μπαίνει μπροστά ο Στεφανίδης;

από Haris Mol

Ετοιμάζεται πρόταση μομφής κατά της διοίκησης Σκόρδα

Μια ακόμη κρίσιμη Γ.Σ της ΚΜΑ διεξάγεται σήμερα το μεσημέρι στο Βελλίδειο. Δυστυχώς με τον ΑΡΗ τελευταίο στη βαθμολογία και εν μέσω- για πολλοστή φορά- κλίματος πόλωσης μεταξύ αρειανών που συνεχίζουν να ρίχνουν νερό στο μύλο της αντιπαράθεσης που στηρίζεται στη συμπάθεια ή αντιπάθεια σε πρόσωπα, αντί να προτάξουν το συμφέρον της ομάδας που γίνεται κάθε αγωνιστική έρμαιο του κάθε Γουργιώτη και Μάνταλου, και του εκάστοτε Πλατανιά.

Εφόσον όλα δείχνουν- παρά την απουσία Σκόρδα- γίνει πρόταση μομφής κατά της διοίκησης και γίνει δεκτή από το σώμα, τότε τίθεται ζήτημα ποιος θα ηγηθεί της νέας διοίκησης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Στεφανίδης με επιστολή του στην ΚΜΑ θα ζητήσει την αναστολή των δραστηριοτήτων του ως Πρόεδρος της ΚΜΑ για τους επόμενους 2,5 μήνες ώστε να είναι ο επικεφαλής του σχήματος στην ΠΑΕ μαζί με τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Φουρλίγκα. Το ποιοι θα είναι τα υπόλοιπα μέλη δεν έχει γίνει γνωστό καθώς και από που θα προέρχονται.

Θυμίζουμε ότι τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης είναι:

1. Απαλλαγή διοικήσεων ΠΑΕ ΑΡΗΣ για χρήση 2012-2013.
2. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.
3. Απολογισμός πεπραγμένων της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
4. Διάφορα θέματα.

Δικαίωμα εισόδου θα έχουν όλα τα μέλη της ΚΜΑ (οικονομικά τακτοποιημένα και μη) και οι κάτοχοι διαρκείας για τη σεζόν 2013-14.

Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος.

Προτεινόμενα Άρθρα