"Αυτά πρέπει να προσέξει ο ΑΡΗΣ με την Κόλος"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η κλήρωση του ΑΡΗ με την Κόλος Κοβαλίβκα έφερε τον ΑΡΗ απέναντι στο… άγνωστο.

Οι πληροφορίες για τους Ουκρανούς βγαίνουν με το… σταγονόμετρο. Οχι μόνο λόγω απόστασης ή ποδοσφαιρικής κατάστασης στην χώρα, αλλά εξαιτίας και της πολύ μικρής παρουσίας τους στα δρώμενα του αθλήματος.

Το έργο του ΑΡΗ θεωρητικά δεν έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Πάλι όμως χρειάζεται προσοχή και έμφαση στα θετικά στοιχεία του παιχνιδιού των Ουκρανών, τα οποία φαίνεται να γνωρίζει αρκετά καλά ο Ζοέλ Μποπεσού (φωτό)

O Γάλλος μπακ αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο στην PFK Λβιβ, η οποία αποτελεί τον επόμενο αντίπαλο της Κόλος στο πρωτάθλημα και ακριβώς πριν την αναμέτρηση με τον ΑΡΗ.

“Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μην κοιτάτε την βαθμολογική της θέση. Ανέβηκε πέρυσι και κατευθείαν βγήκε στην Ευρώπη” είπε ο Μποπεσού, έχοντας καλή εικόνα για τον σύλλογο της Κοβαλίβκα.

“Πρόκειται για μία ομάδα που της αρέσει να κρατάει την μπάλα στα πόδια της. Παίζει επιθετικά και στηρίζει πολλά τόσο στους εξτρέμ της όσο και στον επιθετικό της. Είναι πολύ καλός. Σε αυτούς τους παίκτες θα πρέπει να δώσει έμφαση ο ΑΡΗΣ ώστε να την περιορίσει και να πάρει την πρόκριση”, συμπλήρωσε ο Γάλλος όσον αφορά τα βασικά χαρακτηριστικά της Κόλος.

Προτεινόμενα Άρθρα