Διάψευση από την "Ελληνικός Χρυσός"

από Haris Mol

Λίγες ώρες μετά τη… φωτιά που άναψε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της "Ελληνικός Χρυσός" διέψευσε τα περί χορηγίας στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Με δηλώσεις του ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, που παρουσιάστηκε πριν μερικούς μήνες ως υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αποκάλυψε προχωρημένες επαφές της διοίκησης της ΠΑΕ με την “Ελληνικός Χρυσός”, ώστε η τελευταία να επενδύσει στους “κίτρινους”.

Την πληροφορία αυτή διέψευσε λίγες ώρες αργότερα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της “Ελληνικός Χρυσός”, Κώστας Γεωργατζής. “Η Ελληνικός Χρυσός διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο αγοράς της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ Άρης. Η εταιρεία δεν έχει εξετάσει ποτέ αυτό το ενδεχόμενο”, δήλωσε στη Voria.gr.

Σε ερώτηση της Voria.gr για το εάν υπάρχει το ενδεχόμενο χορηγίας της Ελληνικός Χρυσός στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο κ.Γεωργατζής απάντησε: «Προς το παρόν, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο χορηγικό πρόγραμμα της εταιρείας. Για το μέλλον,  η Ελληνικός Χρυσός δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με οποιαδήποτε αθλητική ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα