Πανέτοιμος για Βέροια

από Haris Mol

Κόντρα σε ό,τι είχαμε συνηθίσει ως τώρα, ο ΑΡΗΣ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ματς με τη Βέροια με την ψυχολογία στα ύψη, αφού προέρχεται από νίκη.

Το να περάσει ο ΑΡΗΣ εβδομάδα προετοιμασίας προερχόμενος από νίκη δυστυχώς ήταν σπάνιο φαινόμενο στη φετινή σεζόν. Στην πρώτη πραγματικά κρίσιμη στιγμή, την περασμένη Δευτέρα, οι παίκτες της ομάδας ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και πήραν τους τρεις βαθμούς στο ματς με τον Πανιώνιο.

Η εβδομάδα είχε βέβαια αρκετή ένταση λόγω των αντιδράσεων των Νεοσμυρνιωτών, ωστόσο αυτό δεν απασχολεί σε καμία περίπτωση τους ποδοσφαιριστών, που δούλεψαν και προετοιμάστηκαν για τον επόμενο… τελικό, αυτόν με τη Βέροια.

Μάλιστα, αν αύριο ο ΑΡΗΣ κερδίσει, τότε θα ξεκολλήσει μετά από αρκετές εβδομάδες από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, που όπως και να το κάνουμε κάμπτει το ηθικό όλων στην ομάδα.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει 21 παίκτες διαθέσιμους και να αποφασίσει αύριο ποιοι θα είναι στην τελική 18άδα, ενώ για την 11άδα δεν αναμένονται αλλαγές. Η ομάδα θα κάνει την τελευταία της προπόνηση σήμερα στις 16.30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Προτεινόμενα Άρθρα