Έξυπνη… διαχείριση!

από Haris Mol

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τον αγώνα του AΡΗ κόντρα στην Βέροια και τις πολλές παγίδες, εντός, αλλά κυρίως εκτός αγωνιστικού χώρου.

Εδώ και μία εβδομάδα ζούμε στιγμές…Κουρομπίλιας. Τότε που η εξαιρετική βοηθός δέχθηκε το χτύπημα από το (άδειο) μπουκάλι, αλλά δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα, ο ΑΡΗΣ μηδενίστηκε, του αφαιρέθηκαν -3 και έχασε την Ευρώπη με ότι ακολούθησε στην συνέχεια.

Σήμερα παρεμπιπτόντως για ένα μεμονωμένο γεγονός στο Ατλέτικο-Ρεάλ, αναπτήρα στο κεφάλι του Ρονάλντο, η Ατλέτικο πλήρωσε 600 ευρώ πρόστιμο. Που να ξέρουν όμως αυτοί στην Ισπανία. Άκου εκεί μεμονωμένο γεγονός. Και στο Βικελίδης βέβαια ΕΝΑ και μόνο μπουκάλι έπεσε, η βοηθός δεν τραυματιστηκε συμφωνα με την γνωμάτευση ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, η θύρα 2 εκκενώθηκε μέσα σε 15 λεπτά όπως ζήτησε ο Τριτσώνης, αλλά τελικά ο ΑΡΗΣ τιμωρήθηκε με άρθρο για ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

Όλη την εβδομάδα βέβαια έγινε το άσπρο μαύρο, από όλους τους κριτές που ζητούσαν εξυγίναση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δικαίωση για την κα. Κουρομπίλια από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Τι δεν είναι από την Καρδίτσα; Πήρε… μεταγραφή φέτος στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής……………………………………………………………………………………………………………………………………….

Προτεινόμενα Άρθρα