Νίκη αλλά και αδυναμίες που χρήζουν βελτίωσης

από Haris Mol

Όχι άλλες… γιόμες θα είναι το σύνθημα του έλληνα τεχνικού στη σημερινή προπόνηση.

Οι νίκες πάντα παρέχουν πρόσφορο έδαφος για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Η ψυχολογία είναι καλύτερη, οι προπονήσεις διεξάγονται κάτω από καλύτερες προϋποθέσεις. Ο Σούλης Παπαδόπουλος, όπως οφείλει να κάνει ο εκάστοτε προπονητής, δεν παρασύρεται από την χαρά της νίκης και έχει εντοπίσει την αδυναμία που εμφάνισε ο Αρης στο κομμάτι της ανάπτυξης σε ένα ακόμη παιχνίδι στο γήπεδό του. Οι… γιόμες από την άμυνα στην επίθεση δεν συνθέτουν ένα πλάνο παιχνιδιού, ειδικά από την στιγμή που ο έλληνας τεχνικός κάθεται ήδη για οκτώ παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας και λογικά θα έπρεπε να έχει βάλει την σφραγίδα του.

Καλό το πάθος και το τσαμπουκάς αλλά δεν φτάνουν, ειδικά στο γήπεδό του. Ο ΑΡΗΣ με την σχηματοποίηση της αμυντικής του τετράδας οφείλει να βελτιώσει άμεσα τις αδυναμίες του και να μην περιμένει να σκοράρει από ένα στημένο ή από ένα λάθος του αντιπάλου. Μια οργανωμένη προσπάθεια έγινε με τον Πανιώνιο από τους Τσουμάνη και Τάτο και ήρθε το γκολ.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, μελετώντας χθες ξανά το παιχνίδι, με πιο καθαρό μυαλό, εντόπισε το μεγάλο πρόβλημα με την ευκολία που έδιωχναν οι αμυντικοί την μπάλα, απλά και μόνο αυτή να φύγει από τα πόδια τους και στην σημερινή προπόνηση θα το επισημάνει στους παίκτες του. Παράλληλα θα δώσει βάρος ως το παιχνίδι με την Βέροια, στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης ώστε στα δέκα παιχνίδια που απομένουν, ο ΑΡΗΣ να βελτιωθεί στην τακτική και μέσω αυτή τις πιθανότητες για νίκες που θα τον βοηθήσουν να παραμείνεις στην κατηγορία

Προτεινόμενα Άρθρα