Περισσότεροι κι από τον Ολυμπιακό

από Haris Mol

Στις κρίσιμες στιγμές της ομάδας ο κόσμος του ΑΡΗ συσπειρώνεται. Το έδειξε και στο χθεσινό ματς, στο οποίο κόπηκαν περισσότερα εισιτήρια ακόμα και από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η κρισιμότητα των στιγμών σε συνδυασμό με τη χαμηλή τιμή του εισιτηρίου έφερε αρκετό πολύ κόσμο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο. Κόπηκαν 7.937 εισιτήρια, νούμερο που είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενός εκ των πιο εμπορικών αντιπάλων του πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που είχε γίνει επίσης Δευτέρα, κόπηκαν 7.692 εισιτήρια. Το φετινό ρεκόρ είναι τα 9.041 εισιτήρια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Πλατανιά, στο οποίο είχαν κοπεί 8.208 εισιτήρια, με τον ενθουσιασμό να είναι στα ύψη μετά τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες σε Νέα Σμύρνη και Βέροια.

Στο προηγούμενο εντός ματς με την Ξάνθη κόπηκαν 8.136 εισιτήρια αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη (σε σχέση με το χθεσινό) ότι έγινε Σάββατο, πιο βολική μέρα για τους οπαδούς του ΑΡΗ από την περιφέρεια, ενώ λιγότερα εισιτήρια από χθες (7.926) κόπηκαν στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν στη 2η αγωνιστική με την Καλλονή.

Η σπουδαιότητα του αγώνα, το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ νίκησε χθες αλλά και η ημέρα και ώρα του αγώνα με τη Βέροια (Κυριακή στις 17.15) δημιουργούν συνθήκες για πολύ μεγάλη προσέλευση και στο ματς που ακολουθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα