"Υπερβολικά τα όσα ακούγονται από Πανιώνιο"

από Haris Mol

Ο κ. Βένος μίλησε και για την απόδοση συγκεκριμένων παικτών

Tη δική του εκτίμηση για την προσπάθεια του ΑΡΗ να μείνει στη Σούπερ Λίγκα, έκανε ο Γιάννης Βένος, με δηλώσεις του στο “Focus FM”. Ο βετεράνος των “κίτρινων”, είπε:

Για τη χθεσινή νίκη: O Άρης κέρδισε, πράγμα πού σημαίνει ότι συνεχίζει να ελπίζει. Θα ασχοληθώ με το αγωνιστικό κομμάτι, λέγοντας πώς η ομάδα μπήκε αρκετά δυνατά και παθιασμένα, προσπαθώντας να επιβάλλει το ρυθμό της. Ο Πανιώνιος από την άλλη, είχε την κατοχή και πίεσε περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο. Παρ’όλα αυτά ο Άρης ήταν αυτός πού ευτύχησε να πετύχει το γκολ και να σημειώσει μία μεγάλη νίκη, συνεχίζοντας να ελπίζει στο θαύμα.

Για το αν θεωρεί πώς η σωτηρία είναι ένα θαύμα: Φυσικά και θα αποτελέσει θαύμα. Όταν πριν2-3 αγωνιστικές η ομάδα βρισκόταν 7 και 8 βαθμούς πίσω από τον προτελευταίο, πώς να μην είναι; Και επίσης με φοβερά ψυχολογικά χτυπήματα, όπως η ανατροπή στη Λειβαδιά, γεγονός πού δημιουργεί τεράστια ψυχολογικά τραύματα σε μια νέα ομάδα, όπως ο Άρης. Πάντως στον αγώνα με τον Πανιώνιο έδειξε πώς έχει τις δυνάμεις να το πετύχει, διατηρώντας, με την πρώτη νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης, ακέραιες τις όποιες ελπίδες της.

Για τις αντιδράσεις του Πανιωνίου: Νομίζω πώς είναι λίγο υπερβολικά όλα αυτά πού ακούγονται. Η ένταση και τα νεύρα είναι πολύ λογικό να υπάρχουν σε τέτοιους αγώνες υψίστης σημασίας. Δεν έχω δει από κοντά τη φάση με τον Τάτο και τις κατηγορίες πού του αποδίδουν οι υπεύθυνοι του Πανιωνίου για αντιαθλητικό χτύπημα, πάντως αν προέβει σε τέτοια ενέργεια, θεωρώ πώς ήταν απαράδεκτη. Στο δεύτερο πάντως είδαμε ένα φοβερό Αντρέα Τάτο, συγκεντρωμένο και ήρεμο. Στο γκολ μάλιστα, με το οποίο κέρδισε η ομάδα, είχε αποφασιστική συμμετοχή.

Για τα επόμενα παιχνίδια: Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Άρης οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του από εδώ και στο εξής και να κοιτάξει πώς θα πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και εκτός έδρας. Με στραβοπατήματα, ειδικά μέσα στο σπίτι του, δυστυχώς δε θα έχει πολλές ελπίδες.

Προτεινόμενα Άρθρα