Από την αποτυχία, σε ορισμένα λάθη που οφείλονται στην Αστυνομία!

από Haris Mol

Ιδιαίτερα… γρήγορη αλλαγή στάσης από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ

Δηλώσεις που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την αρχική του στάση για το θέμα του τελικού έκανε ο κ. Τσαγκρώνης στους εκπροσώπους του Τύπου.

Λίγο μετά από παραδέχθηκε την αποτυχία του πλάνου της ΕΟΚ για τον τελικό σε κατηδείαν του συζήτηση με τον Λευτέρη Αρβανίτη, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ δήλωσε πως έγινε το πρώτο βήμα (!!!), ενώ έκανε λόγο για κάποια λάθη, για τα οποία έριξε την ευθύνη στην Αστυνομία.

“Σήμερα έγινε ένα πρώτο βήμα. Θα πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός ότι τα παιδιά του Άρη συνεχάρησαν τους νικητές. Μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία έγιναν ορισμένα λάθη τα οποία οφείλονται στην ανοχή της αστυνομίας και όχι τη δική μας, χωρίς να βγάζουμε εμάς από τις ευθύνες. Άλλα είχαμε συμφωνήσει και άλλα τελικά έγιναν. Μια ομάδα (οπαδών του Παναθηναϊκού) κατέλαβε θέσεις που δεν έπρεπε, αυτό ήταν ένα πρόβλημα, προσπαθήσαμε να το λύσουμε. Το θέμα είναι ότι η αρχή έγινε και πιστεύω τις επόμενες φορές θα πάμε ακόμα καλύτερα με τη συμπαράσταση της αστυνομίας, αλλά να εφαρμόζει αυτά που λέμε”, είπε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ και πρόσθεσε: “Θα πρέπει να βλέπουμε περισσότερο τα θετικά, ούτως ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση, του να δημιουργούνται επεισόδια, παρά ορισμένες παραλείψεις, που σήμερα δεν είχαν αποτέλεσμα, όπως άλλες χρονιές. Φέτος βρέθηκε κόσμος στο γήπεδο, έγινε ένας αγώνας με φιλάθλους και προσπαθούμε να φτάσουμε στο τέλειο”.

Εσείς δεν προβάλλετε το θετικό και δημιουργείτε εντυπώσεις. Η ομοσπονδία έπρεπε να κάνει τον έλεγχο; Η ομοσπονδία συγκεκριμένα ακολούθησε αυτά που της ζήτησε η αστυνομία, που ήθελε τους φιλάθλους να είναι διάσπαρτοι. Δόθηκαν εισιτήρια σε τοπικούς συλλόγους. Τι να έκαναν; Να έρχονταν με τα λάβαρά τους;”

Προτεινόμενα Άρθρα