Η Αστυνομία ζήτησε σύσκεψη με τον Αρβανίτη!!!

από Haris Mol

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου αλλά και η ΕΟΚ αγνόησαν τις προηγούμενες ημέρες την ΚΑΕ ΑΡΗΣ στα μέτρα τάξης αλλά κυρίως στο θέμα της διανομής των εισιτηρίων για τον τελικό, όμως τώρα θέλουν την βοήθεια της.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης δέχθηκε τηλεφώνημα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου προκειμένου να δώσει το παρών σε μία νέα σύσκεψη σήμερα το πρωί, προκειμένου να συζητήσουν ορισμένες πληροφορίες για παρουσία φιλάθλων των “κιτρίνων” στον τελικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας, οι οποίες μεταφέρθηκαν στον πρόεδρο της ΚΑΕ, αρκετοί φίλαθλοι του ΑΡΗ έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, υπολογίζουν περίπου 700 τον αριθμό. Βέβαια εδώ γεννιέται ένα μεγάλο ερώτημα, σχετικά με τις πληροφορίες που διοχετεύονται στην Αστυνομία και γιατί δημιουργείται θέμα με τους φιλάθλους του ΑΡΗ, την στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι η πλειοψηφία στο γήπεδο θα είναι οπαδοί του Παναθηναικού. 
Βέβαια ο Λευτέρης Αρβανίτης δεν θέλησε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για το θέμα, αναφέροντας ότι δεν γνωρίζει οτιδήποτε. Εντύπωση προκάλεε η… άποψη της Αστυνομίας ότι πρόκειται για οργανωμένη μετακίνηση, κάτι που δεν μπορεί φυσικά να αποδειχθεί και δεν ευσταθεί. 

Προτεινόμενα Άρθρα