Σήμερα οι διαιτητές του τελικού

από Haris Mol

Αλλάζει συνήθειες η ΚΕΔ και ορίζει σήμερα αντί για ανήμερα του τελικού τους διαιτητές.

Σήμερα το μεσημέρι κι όχι λίγες ώρες πριν το τζάμπολ όπως συνηθιζόταν τα προηγούμενα χρόνια θα γίνουν γνωστοί οι τρεις διαιτητές του μεγάλου τελικού. Η ΚΕΔ έχει αξιολογήσει τους ρέφερι και από την κλήρωση θα προκύψουν εκείνοι που θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο.

Όσο για τα εισιτήρια οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εξαντληθεί (ή τέλος πάντων έχουν μείνει ελάχιστα αδιάθετα). Το μεγαλύτερο κομμάτι των εισιτηρίων, από τη στιγμή που αποφασίστηκε να διατεθούν στην Κρήτη, είναι λογικό να έχει καταλήξει σε χέρια φίλων του Παναθηναϊκού. Παρόλες τις αντιξοότητες οι φίλοι του ΑΡΗ έκαναν τις κινήσεις τους και με τη βοήθεια φιλάθλων της ομάδας από την Κρήτη, έχουν στα χέρια τους εκατοντάδες εισιτήρια της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως στο κλειστό «Δύο Αοράκια» δεν θα υπάρχουν νεκρές ζώνες και οι φίλαθλοι δεν επιτρέπεται να φέρουν διακριτικά των ομάδων τους. Το γήπεδο παρότι δεν χρησιμοποιείται από κάποιον σύλλογο είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ είχε φιλοξενήσει με επιτυχία τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και θα είναι το «βασικό» γήπεδο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών του φετινού καλοκαιριού και το Παγκόσμιο Εφήβων του επόμενου.

Προτεινόμενα Άρθρα