"Αν προσεχθεί, μπορεί να προσφέρει πολλά"`

από Haris Mol

"Δουλεύει για την ομάδα και την βάζει πάνω απ` όλα"

Ως έναν παίκτη, που αν προσεχθεί, θα προσφέρει πολλά στον σύλλογο χαρακτήρισε τον Αντώνη Τσιάρα ο Μιχάλης Ζιώγας, μιλώντας στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”.

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΑΡΗ και προπονητής του Τσιάρα στη Λάρισα, σκιαγράφησε το προφίλ του 21χρονου μέσου, μιλώντας παράλληλα και για τφετινή κατάσταση των “κίτρινων”.

Αναλυτικά: 

Αρχικά ανέφερε για τον Τσιάρα: “Ήταν από 12 χρονών στις ακαδημίες της Λάρισας και ήταν αρχηγός. Πέρυσι ήταν μέσα στους MVP της Φούτμπολ Λιγκ μαζί με τους Μπουχαλάκη και Ανάκογλου. Του έδωσαν την ευκαιρία και καθιερώθηκε στη Λάρισα. Ήταν σε μία φουρνιά καλών παικτών της ομάδας, που όμως έφυγε με τον υποβιβασμό της”.

Για τα χαρακτηριστικά του ως παίκτης: “Είναι ο παίκτης του προπονητή. Η σωματοδομή του είναι πολύ καλή. Δουλεύει για την ομάδα και την βάζει πάνω απ` όλα. Έχει την ικανότητα να σκοράρει από στημένες φάσεις και αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για το μέλλον του ΑΡΗ. Αν τον εμπιστευτούν, μπορεί να κάνει μια λαμπρή καριέρα”.

“Δεν θα πρέπει να απογοητεύονται τα παιδιά σε αυτή την ηλικία. Μου έκανε εντύπωση πάντως, γιατί ήταν μια ευκαιρία για την Ξάνθη και τον ίδιο τον παίκτη”.

Για το αν μπορεί να προσφέρει άμεσα στον ΑΡΗ: “Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι οι υπόλοιποι παίκτες του ΑΡΗ, αν προσεχθεί όμως μπορεί να προσφέρει”.

“Για το πως βλέπει τον ΑΡΗ: “Πίστευα ότι με την έλευση του κ. Ηλιάδη ότι θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα. Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά. Δεν του αρμόζει πάντως του ΑΡΗ η κατάσταση στην οποία βρίσκεται”.

Για τις ελπίδες παραμονής που έχει ο ΑΡΗΣ: “Όσο περνούν τα παιχνίδια, λιγοστεύουν οι πιθανότητες. Μαθηματικά όμως δεν έχει κριθεί κάτι και πρέπει να το παλέψει”.

Προτεινόμενα Άρθρα