«Μπάχαλο» στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ

από Haris Mol

Το αίτημα της Super League για εξαίρεση του μέλος της Football League Γιώργου Σφυρή μπλοκάρει, επί του παρόντος, την συνεδρίαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, για το σήριαλ με τον αριθμό των ομάδων, που θα υποβιβαστούν στην Football League και αυτών που θα προβιβαστούν στην μεγάλη κατηγορία.

Το αίτημα της Super League για εξαίρεση του μέλος της Football League Γιώργου Σφυρή μπλοκάρει, επί του παρόντος, την συνεδρίαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, για το σήριαλ με τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν στην Football League και αυτών που θα προβιβαστούν στην μεγάλη κατηγορία.

Το δικαστήριο έχει διακόψει για να εξετάσει το αίτημα και όπως δήλωσε ο πρόεδρος του διαιτητικού δικαστηρίου Σπύρος Ζιάκκας… «είναι πολύ πιθανόν να μην μπούμε καν στην ουσία» ενώ απευθύνθηκε προς το ακροατήριο και πρότεινε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση μεταξύ των δύο πλευρών. Κάτι τέτοιο όμως, δεν φαίνεται ότι είναι εφικτό. «Ταλαιπωρούμαστε με αυτό το θέμα από τον Ιούλιο. Εμείς έχουμε κάνει ό,τι μας ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Έχουμε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια» ακούστηκε να λέει ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης.

Ο Γιώργος Σφυρής είναι ένα από τα δύο μέλη που έχει το δικαίωμα να προτείνει η κάθε «εμπλεκόμενη πλευρά στην υπόθεση, στην σύνθεση δικαστηρίου, το οποίο είναι πενταμελές.

Στην αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου βρίσκονται πολλοί εκπρόσωποι ομάδων, τόσο από τη Super League όσο και από τη Football League.
sentragoal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα