Πρωταθλητής στις αποβολές

από Haris Mol

Ο ΑΡΗΣ και η προσεχής του αντίπαλος, Ξάνθη, κατέχουν τα… πρωτεία στις αποβολές, έχοντας εφτά στο πρωτάθλημα ως τώρα.

Η τραγική πορεία που διαγράφει φέτος ο ΑΡΗΣ έχει πολλές αιτίες, τις οποίες λίγο πολύ όλοι γνωρίζουν. Μία από αυτές και αρκετά σημαντική ειναι η αντιμετώπιση που έχει από τη διαιτησία. Οι “κίτρινοι” τελείωσαν σήμερα ένα ακόμα παιχνίδι τους λιγότεροι απ` όσοι ξεκίνησαν.

Για μία ακόμα φορά παίκτης του ΑΡΗ αποβλήθηκε, γεγονός που δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο στο παιχνίδι που είναι σε εξέλιξη αλλά και σε αυτό που ακολουθεί και στο οποίο ο παίκτης αναγκαστικά απουσιάζει. Εχουμε δει παίκτη του ΑΡΗ να αντικρίζει κόκκινη κάρτα με την έναρξη σχεδόν του παιχνιδιού (βλέπε Έλσνερ στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο) αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα επειδή πήγε να χαιρετήσει τον διαιτητή (βλέπε Πουλίδο στη Βέροια).

Εφτά φορές έχουν αποβληθεί παίκτες του ΑΡΗ στη φετινή σεζόν και η ομάδα έχει τελειώσει έξι ματς με λιγότερο παίκτη (στη Βέροια είχαμε δύο αποβολές).  Το έργο το ξαναείδαμε σήμερα στη Λιβαδειά, όπου η ομάδα έχασε τον Μπουγαΐδη στην πρώτη του συμμετοχή.

Και όπως δείχνει η γενικότερη αντιμετώπιση που έχει ο ΑΡΗΣ από τη διαιτησία θα το ξαναδούμε το έργο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι η προσοχή των παικτών πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Προτεινόμενα Άρθρα