Σούπερ πρόκριση για τις γυναίκες

από Haris Mol

Μεγάλη πρόκριση επί του Βόλου 2004 εκτός έδρας πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ, που επικράτησε με 1-0 στην παράταση.

Παρά το γεγονός ότι τους χωρίζει μία κατηγορία, ο ΑΡΗΣ κοίταξε στα μάτια τον Βόλο 2004 στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου. Το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ και οι ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης η Κεχαγιά πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον ΑΡΗ, που συνεχίζει στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Αυτή είναι προγραμματισμένη για τις 23 Μαρτίου, τα παιχνίδια είναι επίσης νοκ άουτ και θα γίνουν σε ουδέτερο γηπεδο.

Μέσω του σχετικού δελτίου Τύπου ο ΑΣ ΑΡΗΣ συνεχάρη τους συντελεστές της ομάδας για την επιτυχία τους αλλά και γενικώς την παρουσία του τμήματος στη φετινή σεζόν. «Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στα νεαρά κορίτσια της ομάδας και τον Ηλία Σαλαμανή, αλλά και όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας, που έχουν καταφέρει να συνθέσουν ένα πολύ καλό σύνολο, το οποίο όχι μόνο πάει από νίκη σε νίκη, αλλά αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα Άρθρα