Δυστυχώς… το έχει ξανακάνει

από Haris Mol

Ο ΑΡΗΣ μπορεί να είναι και η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος, που έχει καταφέρει δύο φορές εκτός έδρας να πετύχει τρία γκολ αλλά καμία να μην κερδίσει.

Το να πετύχει μία ομάδα εκτός έδρας τρία γκολ και να μην κερδίσει είναι… κατόρθωμα. Ο ΑΡΗΣ το έχει πετύχει δύο φορές. Η πρώτη ήταν στο ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Εκεί μάλιστα, οι «κίτρινοι» είχαν ανατρέψει εις βάρος τους κατάσταση, αφού από το 2-0 έκαναν το 2-3 αλλά δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν.

Ο Μπατιμπανγκά στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν αυτός που στέρησε δύο βαθμούς από τον ΑΡΗ, καθώς ισοφάρισε στο τελικό 3-3. Σήμερα, στη Λιβαδειά, Μπαντιμπαγκά ντύθηκε ο Βαρέλα, που σκόραρε επίσης στο 5ο λεπτό των καθυστερ και οι «κίτρινοι» τα έκαναν ακόμα χειρότερα απ’ ότι στο Ηράκλειο. Κατάφεραν να ηττηθούν και να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη χωρίς βαθμό.

Θύμα ανατροπής έπεσε ο ΑΡΗΣ και στο ΟΑΚΑ στο ματς με την Καλλονή, όπου προηγήθηκε με 1-0, ωστόσο εκεί τα δεδομένα άλλαξαν πολύ νωρίτερα στο παιχνίδι, απ’ ότι συνέβη με Εργοτέλη και Λεβαδειακό.

Προτεινόμενα Άρθρα