Τα γκρέμισαν όλα

από Haris Mol

Ιδανικοί αυτόχειρες οι παίκτες του ΑΡΗ, γκρέμισαν ό, τι έχτισαν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ: Ενώ ξεκίνησε καλά κάνοντας 2-3 καλές επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο κυρίως στα σουτ του Κονέ, στην επανάληψη τα έκανε μαντάρα. Εκτός από την τραγική του έξοδο στο τρίτο γκολ, δεν βγήκε να καθαρίσει τη φάση στο πρώτο γκολ ενώ δεν αντέδρασε ούτε στο σουτ του Βαρέλα (με το ελαφρυντικό ότι έπαιζε στο τέλος με πρόβλημα)

ΒΛΑΧΟΣ: Συμπαθητικό ντεμπούτο για τον δεξιό μπακ του Αρη που μπορεί σίγουρα και καλύτερα. Είχε κάποια προβλήματα από τον Λυκογιάννη και φαινόταν να μην έχει ανάσες για να βγει μπροστά. 

ΜΠΟΥΓΑΙΔΗΣ: Μέχρι την αποβολή του ήταν σχεδόν αλάνθαστος αφού έβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα και η πάσα του στο γκολ του Μπακασέτα ήταν αντίστοιχη δεκαριού.

ΓΙΑΝΝΊΤΣΗΣ: Για χάρη του ο Παπαδόπουλος άφησε τον Κύργια εκτός ενδεκάδας. Δεν δικαιώθηκε όμως αφού και λαθάκια έκανε όπως αυτό στο πρώτο ημίχρονο και στα στημένα έχασε σχεδόν όλες τις μονομαχίες.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ:  Αγωνίστηκε για 50 ΄ λεπτά ως αριστερός εξτρέμ και στο πρώτο τέταρτο με την ταχύτητά του έβγαλε δυο καλές φάσεις. Στην επανάληψη έπαιξε μπακ και περιόρισε τη δράση του.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Ο παίκτης που ήταν επιφορτισμένος να παίζει μπροστά από τα δυο στόπερ και έχει την μικρότερη ευθύνη για την ήττα. Πολύ τρέξιμο και πάλι, σωστές μεταβιβάσεις, έκανε καλά αυτό που του ζητήθηκε.

ΣΟΥΝΑΣ: Αριστερά ως εσωτερικός χαφ έκανε δουλειά που δεν φαινόταν δια γυμνού οφθαλμού αν και σε καμία περίπτωση δεν έφτασε την εμφάνισή του με τον Απόλλωνα. Βγήκε για να μπει ένα ακόμη αμυντικό χαφ.

ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ: Βασικός και αυτός με το καλημέρα ήταν αρκετά καλός και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Εκτός από τρεξίματα, ξέρει και μπάλα και φάνηκε στην ασιστ στο γκολ του Μανιά.

ΜΑΝΙΑΣ: Βρίσκεται σε σταθερή ανοδική πορεία. Σκόραρε και πάλι, βοήθησε στην άμυνα, είχε και μια ασιστ κάνοντας μια ακόμη καλή εμφάνιση.

ΑΓΚΑΝΘΟ: Εκνευρίστηκε πολύ γρήγορα από τον Ιωαννίδη και βγήκε εκτός κλίματος αναγκάζοντας τον Παπαδόπουλο να τον βγάλει για να μην αποβληθεί.

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΤΑΤΟΣ: Μπήκε με την έναρξη της επανάληψης αλλά δεν μπόρεσε να ηρεμήσει το παιχνίδι του ΑΡΗ και να κρατήσει μπάλα, παίζοντας με πρόβλημα τραυματισμού.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπήκε για να βοηθήσει μεταξύ άμυνας και κέντρου λίγο πριν την αποβολή του Μπουγαίδη. Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει ότι δεν το κατάφερε.

ΚΥΡΓΙΑΣ: Τον περιμέναμε βασικό, μπήκε στο τέλος στο κακό διάστημα το οποίο έφερε την καταστροφή χωρίς όμως να φταίει αποκλειστικά αυτός.

Προτεινόμενα Άρθρα