"Άξια συγχαρητηρίων η ΚΑΕ"

από Haris Mol

"Το δικαστήριο πείστηκε από το πλάνο βιωσιμότητας"

Στους χειρισμούς της ΚΑΕ ΑΡΗΣ όλο αυτό το διάστημα στάθηκε ο Χρήστος Γρόλλιος, που τόνισε πως η διοίκηση της ομάδας είναι άξια συγχαρητηρίων.

Ο νομικός του ΑΡΗ αναφέρθηκε από την πλευρά του στην υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: “Αισθάνομαι ένα συναίσθημα ιδιαίτερης χαράς. Όπως αυτό των αθλητών όταν κερδίζουν έναν σημαντικό αγώνα. Είναι αυτό το οποίο εισπτράττεις στο βλέμμα των υπόλοιπων Αρειανών φιλάθλων μετά από μία επιτυχία. Εκτιμώ ότι αυτό το οποίο έπεισε το δικαστήριο ήταν το πλάνο βιωσιμότητας που παρουσιάστηκε, μετά την επίπονη προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων. Η οικονομική εικόνα που παρουσίασε αυτή τη διοίκηση πρωτοδικείου, που με συνετά βήματα απέδειξε ότι μπορεί να υπάρχει μια ανταγωνιστική ομάδα και να περισσεύουν χρήματα για τις παλιές οφειλές. Εύχομαι να είμαστε συνεπείς σε αυτά που έχουμε δεσμευτεί και να μην χριεατσί ποτέ ξανά να αναζητήσουμε μια παρόμοια λύση μέσω της δικαστικής όδου.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ επέδειξε έναν χαρακτήρα όλο αυτό το διάστημα, που είναι άξιος συγχαρητηρίων. Υπήρχε η συνειδητή απόφαση να ανακοινώνει, μόνο όταν είχε κάτι χειροπιαστό τα χέρια της. Δουλεύοντας πολύ σκληρά και αξιοποιώντας τα επιχειρήματα που είχαμε, καταφέραμε μια συμφωνία που από άποψης ποσοστού πιστωτών, αγγίζει το 69%, το οποίο έχει αυξηθεί πάνω από 80%. Η συμφωνία με το ΙΚΑ ακολούθησε το δικαστήριο και δεν λήφθηκε υπόψη, όπως και αυτή με τον κ. Πετράτο. Η εξυγίναση έχει έναν χρονικό ορίζοντα βάθους πέντε ετών. Η προσπάθεια τώρα ξεκινάει και θα πρέπει απερίσπαστοι και ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε μέχρι να πληρωθεί το τελευταίο ευρώ βάσει της εξυγίνασης”.