Ζήτησε εισιτήρια για Αλεξανδρούπολη

από AllAboutARIS

Ανακοίνωση με την οποία εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ενημέρωσε ότι έχει ζητήσει εισιτήρια για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης:

“Η Διοίκηση του Τ.Α.Π. με έγγραφό της στην Ε.Ο.Π.Ε., διοργανώτρια αρχή του θεσμού του Κυπέλλου, ζητάει τα εισιτήρια και τις προσκλήσεις που της αναλογούν για την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό.

Ο Ερασιτέχνης ΑΡΗΣ είναι αποφασισμένος να μην συμβεί ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ φαινόμενο σαν αυτό που συνέβη στον αγώνα του πρωταθλήματος, όταν ο κόσμος του ΑΡΗ βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη για να στηρίξει την ομάδα, όμως λάθος χειρισμοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρουπόλεως, αλλά και της Διοίκησης του Εθνικού, άφησαν τον κόσμο εκτός γηπέδου.

Η αναμέτρηση του Κυπέλλου δεν μπορεί να διεξαχθεί πριν την Τετάρτη (29/01), παρά το γεγονός ότι ο Εθνικός ζήτησε να γίνει μία μέρα νωρίτερα (28/01) επειδή την Παρασκευή ξεκινά το φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ με τη συμμετοχή του στην Αλεξανδρούπολη.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι να ορισθεί ο αγώνας την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου. Ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να υλοποιήσει το αίτημα του Εθνικού, καθ’ ότι θα επιστρέψει από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Σύρου για το πρωτάθλημα τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/01). Ως εκ τούτου είναι αδύνατο την επόμενη ημέρα να δώσει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι”.

Προτεινόμενα Άρθρα