Τελευταία ελπίδα ο Θεοχάρης

από Haris Mol

Το διπλό όχι από ΦΑΕ και Πρωτοδικείο εναποθέτει τις ελπίδες του ΑΡΗ για έκδοση δελτίων στη σημερινή συνάντηση με τον Χάρη Θεοχάρη.

Στενεύουν τα περιθώρια αλλά και τα ένδικα μέσα για τους κίτρινους στην προσπάθειά τους να πάρουν προσωρινή φορολογική ενημερότητα και μαζί με αυτή να πετύχουν την έκδοση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών. Χθες ο Αρης βρήκε τοίχο και στις δυο προσπάθειες που έκανε. Η μια νομική αφού το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε και την δεύτερη αίτηση μεταρρύθμισης της προσωρινής διαταγής που επιδίωξε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Κώστας Παπαδόπουλος ενώ και η ΦΑΕ αρνήθηκε εκ νέου να εκδώσει προσωρινή φορολογική ενημερότητα με την προσκόμιση από τον Αρη της νέας αίτησης που κατατέθηκε για ρύθμιση των χρεών στο Δημόσιο.

Σε τι μένει να ελπίζει από εδώ και πέρα ο Αρης; Ότι στη σημερινή συνάντηση που θα γίνει στην Αθήνα με τον Γ.Σ εσόδων κ. Θεοχάρη, ο τελευταίος θα πειστεί από τα επιχειρήματα που θα του εκθέσει ο Λάμπρος Σκόρδας και θα δώσει εντολή στη ΦΑΕ να χορηγήσει την ενημερότητα που ζητάει η ΕΠΟ. Άρα το αργότερο ως την Πέμπτη ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ξέρει αν θα μπορεί να υπολογίζει στους έξι νέους παίκτες ενώ και οι τελευταίοι αν θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη ομάδα για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Υπάρχει πάντα βέβαια και η δυνατότητα προσφυγής στο διοικητικό Πρωτοδικείο, κάτι που είχε δοκιμαστεί πέρσι και στέφθηκε με επιτυχία, υπόθεση που χειρίστηκε ο δικηγόρος Γιώργος Γιαννόπουλος.

Προτεινόμενα Άρθρα