Εσύ θα ξαναφέρεις το μπάσκετ στον Βορρά!

από Haris Mol

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την απόφαση υπαγωγής στο άρθρο 99 της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, την λάθος σύγκριση με την αίτηση της ΠΑΕ, αλλά και την προσοχή-σοβαρότητα με την οποία πρέπει να χειριστεί ο σύλλογος την επιτυχία

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την απόφαση υπαγωγής στο άρθρο 99 της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, την λάθος σύγκριση με την αίτηση της ΠΑΕ, αλλά και την προσοχή-σοβαρότητα με την οποία πρέπει να χειριστεί ο σύλλογος την επιτυχία.

Μετά τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ο ΑΡΗΣ έγινε η τρίτη ομάδα μπάσκετ που πέτυχε την υπαγωγή της στο άρθρο 99. Αντιλαμβάνομαι ότι σε ένα ποσοστό 80% οι φίλαθλοι όλων των ομάδων δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους φίλους του συμπολίτη που μιλούν για σκάνδαλο κτλ, ενώ η δική τους ομάδα είναι εδώ και 1,5 χρόνο στο 99.

Αναφέρομαι και στον κόσμο του ΑΡΗ. Το 99 από την στιγμή που ο ΑΡΗΣ πέτυχε την υπαγωγή του μπορεί να σε οδηγήσει στην σωτηρία που στην συγκεκριμένη περίπτωση ονομάζεται οικονομική εξυγίανση, αλλά μπορεί να σε οδηγήσει και στην καταστροφή.

Θεωρώ ότι στην περίπτωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, τα βιώματα της διοίκησης Αρβανίτη μας οδηγούν στο πρώτο σενάριο. Της εξυγίανσης με την παράλληλη ενδυνάμωση του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Διάβασε το υπόλοιπα άρθρο στο gazzetta.gr