Το αρνητικότερο εντός έδρας σερί

από Haris Mol

Σπάει όλα τα αρνητικά σεζόν ο φετινός ΑΡΗΣ…

Ο ΑΡΗΣ παρέμεινε χωρίς εντός έδρας νίκη μετά την χθεσινή ισοπαλία με τον Ατρόμητο. Πλέον μετράει πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες στο πρωτάθλημα ενώ και στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν κέρδισε (0-0).

Τη 13η αγωνιστική και την 29η Δεκεμβρίου του 2004 είχε καταγραφεί μέχρι πρότινος η πιο καθυστερημένη εντός έδρας νίκη του ΑΡΗ σε μία σεζόν. Φέτος οι «κιτρινόμαυροι» στην καλύτερη περίπτωση θα περιμένουν μέχρι την 1η Φεβρουαρίου που υποδέχονται την Ξάνθη για να κάνουν… σεφτέ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Διαφορετικά θα φλερτάρουν με τις αρνητικότερες εντός έδρας επιδόσεις της ιστορίας τους που σε δύο περιπτώσεις είχαν κοστίσει τον υποβιβασμό της ομάδας. Οι λιγότερες νίκες πάντως σε μία σεζόν δεν είχαν στείλει τον ΑΡΗ στη δεύτερη κατηγορία. Ήταν η περίοδος 1961-62, όταν οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα με 2-6-7 ως γηπεδούχοι τερματίζοντας 13οι σε πρωτάθλημα 16 συλλόγων. Από κει και πέρα, δύο φορές πέτυχαν από τέσσερις νίκες και τη μία εξ αυτών υποβιβάστηκαν (2004-05). Η πρώτη πτώση πάντως στην ιστορία του συλλόγου είχε προκύψει με έξι νίκες στο γήπεδό του την περίοδο 1996-97.

Προτεινόμενα Άρθρα