Πάλεψε όσο μπορούσε… (0-0)

από Haris Mol

Ο ΑΡΗΣ ήθελε τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά τελικά… συμβιβάστηκε με τον ένα βαθμό απέναντι σε ένα καλύτερο αντίπαλο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την μη συμμετοχή των μεταγραφών του.

Ο ΑΡΗΣ ήθελε τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά τελικά… συμβιβάστηκε με τον ένα βαθμό απέναντι σε ένα καλύτερο αντίπαλο. Ο ΑΡΗΣ δεν εκμεταλλεύτηκε τις λιγοστές δικές του φάσεις, ενώ στα μετόπισθεν ένας φοβερός Διούδης κράτησε το μηδέν και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 0-0.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος παρέταξε την ομάδα με 4-3-3 και τον Διούδη κάτω από υτα δοκάρια. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ξεκίνησαν οι Κύργιας, Γιαννίτσης, με τον Ηρακλή να επιστρέφει σε ρόλο δεξιού μπακ και τον Τσουμάνη να βρίσκεται αριστερά. Στα χαφ Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος είχαν αριστερά στα εξτρέμ τον Σουνά, δεξιά τον Μανιά, μπροστά τους τον Τάτο και στην κορυφή της επίθεσης τον Αγκάνθο.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλύτερα και προσπάθησε να κλείσει τον ΑΡΗ στα καρέ του. Με Γιαννούλη, Μπρίτο από την μία πλευρά και τον Ούμπιντες από την άλλη ο Ατρόμητος πίεσε στο πρώτο εικοσάλεπτο για ένα γκολ χωρίς όμως επιτυχία, καθώς στην τελική προσπάθεια υπήρχε σωστή αντίδραση από τους παίκτες του ΑΡΗ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΜΑΝΙΑ-ΜΕΓΑΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΓΚΑΝΘΟ

Ο Παπαδόπουλος μετά τα πρώτα δέκα λεπτά, άλλαξε πλευρές σε Μανιά, Σουνά με τον πρώτο να φτάνει σε γκολ στο 12΄που ακυρώθηκε όμως σωστά ως οφσάιτ. Στο 23 ο ΑΡΗΣ έχασε την πρώτη του ευκαιρία, που ήταν όμως κλασική φάση για γκολ. Ο Τάτος με ωραία σέντρα βρήκε αμαρκάριστο τον Αγκάνθο μέσα στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του τελευταίου έφυγε λίγο άουτ.

Στο 26 ο Ατρόμητος ισοφάρισε τις… μεγάλες ευκαιρίες με τον Καραμάνο μόνο απέναντι από τον Διούδη να στέλνει την μπάλα άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό και πάλι ο Καραμάνος μόνος απέναντι από τον Διούδη, αυτή την φορά ηττήθηκε από τον γκολκίπερ του ΑΡΗ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Παπαδόπουλος σούταρε, αλλά η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού και έφυγε άουτ.

Ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος είχε την κατοχή, αλλά ευκαιρία μπροστά από τα καρέ του Διούδη δεν δημιούργησε. Ο ΑΡΗΣ παρέμεινε ακίνδυνος και έτσι το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 0-0.

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΑΝΤΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Σούλη Παπαδόπουλου που έβγαλε τον Γιάννη Παπαδόπουλο και πέρασε στην θέση του τον Καραγκούνη. Ο νεαρός πήγε αριστερά  στα μπακ και ο Σουνάς στα χαφ, αφού ο Τσουμάνης ανέβηκε ως εξτρέμ από την αριστερή πλευρά ( στην πορεία άλλαζε και θέση με τον Μανιά).

Ο ΑΡΗΣ έδειξε σημάδια ανάκαμψης κυρίως λόγω τν ενεργειών του Τάτου, αλλά πέρα από ορισμένα φάουλ γύρω από την περιοχή δεν κατάφερε να απειλήσει με την συμπλήρωση 60 λεπτών αγώνα.

ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ

Ο Ατρόμητος ανέλαβε εκ νέου την κυκλοφορία της μπάλας χάρη στην ικανότητα του Ούμπιντες, αλλά και την είσοδο του απειλητικού Ναπολεόνι. Στο 67 ένα σουτ του Μανιά ήταν απειλητικό για τον Τσέναμο, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 70 χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο όταν μετά από κόρνερ του Ουμπίντες, ο Φυντανίδης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Παπαδόπουλος δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΔΙΟΥΔΗΣ

Στο 74 ο Καραμάνος μετά από πάσα του Παπαδόπουλου βγήκε μόνος απέναντι από τον Διούδη, αλλά ο γκολκίπερ του ΑΡΗ με εξαιρετική ενέργεια απομάκρυνε την μπάλα κρατώντας το μηδέν. Ο Παπαδόπουλος πέρασε τον Μαργαρίτη αντί του Σουνά με τις εσωτερικές αλλαγές να ακολουθούν. Ο Μαργαρίτης πήγε αριστερά, ο Καραγκούνης δεξιά στα μπακ και ο Ηρακλής στα χαφ.

Στο 79 μετά από κόρνερ του Τάτου, ο Αγκάνθο σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά σε καλή θέση ο Τσέναμο μπλόκαρε.
Στο 80 ο Καραμάνος πέρασε την ασίστ για τον Ναπολεόνι που βγήκε μόνος απέναντι από τον Διούδη, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ έσωσε την ομάδα του από βέβαια παραβίαση.
Παρά  τις προσπάθειες των δυο ομάδων, δεν σημειώθηκε γκολ και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 0-0 που έδωσε από ένα βαθμό σε ΑΡΗ και Ατρόμητο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Σουνάς (76 Μαργαρίτης), Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (46 Καραγκούνης), Μανιάς, Ηρακλής (89 Νταμαρλής).

Ατρόμητος (Παράσχος): Τζενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο(62 Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος (76 Φάμπιο), Νάστος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος(90 Μπάλλας), Ουμπίδες, Λαζαρίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα