Οι καλοδεχούμενοι και οι ανεπιθύμητοι

από Haris Mol

Στην αποστολή του Ατρόμητου βρίσκονται πρώην παίκτες του ΑΡΗ, οι οποίοι προκαλούν ποικίλα συναισθήματα στον κόσμο της ομάδας.

Κοσμοσυρροή αναμένεται αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού οι οπαδοί του ΑΡΗ θέλουν να δώσουν όση περισσότερη ώθηση μπορούν στην ομάδα για να πανηγυρίσει την πρώτη της εντός έδρας νίκη και να παραμείνει «ζωντανή».

Αντίπαλος θα είναι ο Ατρόμητος, τη φανέλα του οποίου φορούν αρκετοί πρώην παίκτες της ομάδας. Η σημασία του αγώνα είναι τέτοια που σίγουρα δεν πρόκειται κανείς από αυτούς να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Ωστόσο, οι αντιδράσεις της κερκίδας θα είναι σίγουρα ποικίλες, αφού κάποιοι τους συγκεκριμένους παίκτες είναι καλοδεχούμενοι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και κάποιοι άλλοι ανεπιθύμητοι.

Ο Νίκος Λαζαρίδης και ο Χαβιέρ Ουμπίντες είναι σίγουρα δύο παίκτες που αγαπήθηκαν από τον κόσμο του ΑΡΗ και δεν πρόδωσαν ποτέ αυτή την αγάπη. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ήταν μάλιστα από αυτούς που ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα κατά την αποχώρησή του από την ομάδα για τα χρήματα που του οφείλονταν και ήταν απόλυτα συνεργάσιμος, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα με τον δικό του τρόπο.

Περίπου τα ίδια ισχύουν και για τον Αργεντινό μέσο, ο οποίος έπαιξε για μικρότερο χρονικό διάστημα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά η παρουσία του τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός αυτού ήταν υποδειγματική.

Στην άλλη κατηγορία, των ανεπιθύμητων, κατατάσσεται ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο Κρητικός τερματοφύλακας θα έρθει μάλιστα για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην έδρα του ΑΡΗ μετά την αποχώρησή του από την ομάδα. Η τελευταία του χρονιά στον ΑΡΗ, η περίφημη συνέντευξή του σε αθλητική εφημερίδα στην οποία μίλησε δημόσια κατά του SUPER 3 και η στάση που κράτησε στο θέμα της διεκδίκησης δεδουλευμένων και μη, τον έχουν μετατρέψει σε «persona non grata» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δεν έρχεται λόγω τιμωρίας ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος πάντως θα περνούσε απλά απαρατήρητος.

Προτεινόμενα Άρθρα