ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ πλέον της ΕΠΟ να εκδώσει τα δελτία

από AllAboutARIS

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προσκόμισε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ βεβαόωση ρύθμισης οφειλών της για τα χρέη προς το Δημόσιο, γεγονός που ανάγκασε την ΕΙΜ (Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών) της ΕΠΟ να συγκαλέσει νέα συνεδρίαση αύριο το πρωί.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προσκόμισε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ βεβαίωση χρεών και αίτηση ρύθμισης οφειλών της για τα χρέη προς το Δημόσιο, γεγονός που ανάγκασε την ΕΙΜ (Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών) της ΕΠΟ να συγκαλέσει νέα συνεδρίαση αύριο το πρωί.

Αυτό από μόνο τους ως γεγονός σημαίνει ότι πλέον είναι ξεκάθαρο ότι δεν υφίσταται άλλη δικαιολογία από την πλευρά της ΕΠΟ και πρέπει να εκδοθούν κανονικά τα δελτιά των παικτών και να τους έχει ο ΑΡΗΣ στο παιχνίδι της Κυριακής.

Η θετική εξέλιξη την  οποία προανήγγειλες ο κ. Αριστοτελίδης στο AllAboutARIS on AIR το πρωί, από μόνη της σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ είναι απόλυτα σύννομος και αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ΕΠΟ να αλλάξει στάση και πλέον να εκδοθούν κανονικά τα δελτιά. Αύριο το πρωί συνεδριάζει η δευτεροβάθμνια επιτροπή μετά την έφεση που κατέθεσε ο ΑΡΗΣ και κάθε άλλη απόφαση πέρα από έκδοση δελτιών θα είναι σκάνδαλο.

Επειδή όμως στην Ελλάδα είμαστε και αναφερόμαστε στην ΕΠΟ θα πρέπει άπαντες να κάνουν υπομονή μνέχρι αύριο για να τελειώσει και τυπικάτο θέμα.

Αν βέβαια και μετά από αυτό δεν βγουν δελτία, ο ΑΡΗΣ θα κινηθεί νομικά εννατίον της Ομοσπονδίας και όλων των φυσικών προσώπων που έχουν ευθύνη.

Προτεινόμενα Άρθρα