"Ας μη λένε ψέματα στον κόσμο του ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Κορκόδειλος υπογράμμισε πως ο ΑΡΗΣ έχει το δικαίωμα έφεσης

Στον “ΑΡΕΝΑ” μίλησε και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΕΠΟ, Παναγιώτης Κορκόδειλος, εκφράζοντας τη θέση της Ομοσπονδίας.

«Σε  κάθε ομάδα και σε κάθε άθλημα ισχύει ένα πράγμα. Για να μπορέσει να εκδοθεί ένα δελτίο θα πρέπει να υπάρχει  φορολογική ενημερότητα. Αυτό δεν ισχύει για τον Άρη και σήμερα (16/1) η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει φορολογική ενημερότητα . Μάλιστα επισημοποιήθηκε  με έγγραφο που έστειλε  το μεσημέρι , από την στιγμή που η επιτροπή (ΕΙΜ) ζήτησε σχετική βεβαίωση. Η απάντηση ήταν αρνητική και με αυτή την εξέλιξη δεν μπορούν να εκδοθούν τα δελτία των ποδοσφαιριστών του Άρη».

Στη συνέχεια, τόνισε: 

«Δυστυχώς η «κακή» ΕΠΟ και η «κακή» ΕΙΜ δεν καταδικάζει τον Άρη. Υπάρχει το δικαίωμα της έφεσης που μπορεί να ασκήσει. Θα πρέπει να πάει στην εφορία να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα  και τότε θα πάρει τα δελτία. Δεν αξίζει στον κόσμο του Άρη αυτή η συμπεριφορά. Ας μην λένε ψέματα, τα χαρτιά και οι σφραγίδες λένε την αλήθεια. Τίποτα δεν έγινε εν κρυπτώ και όλα είναι στην γνώση της ΠΑΕ, όπου είχε μεταφερθεί  όλη η αλληλογραφία. Δεν υπάρχει καμία αντιδικία με την ομάδα του Άρη, αλλά δεν θα πάει κανένας φυλακή για να κάνει μετάγραφες μια ομάδα. Το έγγραφο από την ΦΑΕ Θεσσαλονίκης ήταν ξεκάθαρο και μάλιστα σας αναφέρω και τον αριθμό πρωτοκόλλου που υπάρχει (10/20).

Για τα δελτία, τα οποία εκδόθηκαν το καλοκαίρι, είπε:

«Το καλοκαίρι η ΠΑΕ Άρης είχε προσφύγει στο άρθρο 99 και είχε προστασία από τους πιστωτές αλλά είχε και φορολογική ενημερότητα. Έκανε νόμιμες μεταγραφές και εξέδωσε κανονικά δελτία.  Τώρα η προστασία από τους πιστωτές δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι και φορολογικά ενήμερος. Δεν θέλει κανένας να εξοντώσει τον Άρη. Θα πρέπει όμως να είναι φορολογικά ενήμερος. Αν χρειαστεί θα ανοίξει η ΕΠΟ και Σάββατο για να βρεθεί λύση. Ας μην κυνηγούν φαντάσματα και ας υπάρξει ψυχραιμία. Υπήρξαν ηλεκτρονικά μηνύματα απειλητικά αλλά αυτό το κατανοούμε, γιατί δεν φταίει ο κόσμος αλλά αυτοί που μεταφέρουν αυτά τα πράγματα»

Προτεινόμενα Άρθρα