Ταπείνωση…

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αν και προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Καλλονή, γνώρισε μία ακόμα ήττα με 3-1 από την Καλλονή και πλέον είναι ξεκάθαρα το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Ο ΑΡΗΣ αν και προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Καλλονή, γνώρισε μία ακόμα ήττα με 3-1 από την Καλλονή και πλέον είναι ξεκάθαρα το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό στην Β εθνική.

Ο Μανιάς άνοιξε το σκορ, η Καλλονή ισοφάρισε με ένα γκολ που ήταν επιθετικό φάουλ, αλλά από την στιγμή που πήρε προβάδισμα στο 48 , ο Μαντζουράκης «κλείδωσε» το ματς με πολλούς αμυντικογενείς παίκτες και στο τέλος πέτυχε και ένα τρίτο γκολ σε κόντρα επίθεση για το τελικό 3-1.

Ο Παπαδόπουλος παρέταξε τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πουλίδο, Κύργια, τον Καραγκούνη δεξιά και τον Μαργαρίτη αριστερά στα μπακ. Στα χαφ ξεκίνησαν οι Παπαδόπουλος, Ηρακλής, με τον Τάστο μπροστά τους. Σε ρόλο εξτρέμ ο Τσουμάνης αριστερά και ο Μανιάς δεξιά, με τον Αγκάνθο στην κορυφή ήταν οι πρώτοι 11 για τον ΑΡΗ.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑ

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι με τον Τάτο να μοιράζει σωστά το παιχνίδι και κυρίως τον Μανιά να απειλεί. Στο 2 ένα σουτ του Αγκάνθο μπλόκαρε ο Σιδεράκης, ενώ στο 11 ο Μανιάς… προειδοποίησε με σουτ στην κίνηση από σέντρα του Τσουμάνη που απομάκρυναν οι αμυντικοί. Τρίας λεπτά αργότερα όμως ο Τάτος έβγαλε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά και ο Μανιάς στην κίνηση άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ για το 0-1.

Στο 19 ο Παπαδόπουλος απείλησε από μακριά, αλλά ο Σιδεράκης σε καλή θέση μάζεψε για την Καλλονή. Στο 22 η Καλλονή απείλησε για πρώτη φορά με ατομική προσπάθεια του Μαρσέλο, την γνωστή αδράνεια της άμυνας του ΑΡΗ, αλλά ευτυχώς για τους κίτρινους το σουτ του Βραζιλιάνου έφυγε άουτ.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ

Η Καλλονή έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 34 όταν μετά από φάουλ του Λεοζίνιο, ο Ζακουάνι πήρε την κεφαλιά, κρατώντας όμως τον Μανιά πεντακάθαρα από την φανέλα. Ο Καμπαξής δεν σφύριξε το καθαρό φάουλ και η Καλλονή ισοφάρισε σε 1-1.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΚΥΡΓΙΑ

Τρία λεπτά αργότερα ο Αγκάνθο σε φάση διαρκείας μετά από εκτέλεση φάουλ, έβγαλε τον Κύργια σε θέση πλάγια απέναντι από τον Σιδεράκη με τον αμυντικό του ΑΡΗ να σουτάρει, αλλά να στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυων.
Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή για τις δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε με 1-1.

ΦΟΒΕΡΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΜΑΝΟΥΣΟ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΟΥΝΑ

Στο 48 η Καλλονή πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας ο Μανούσος με φοβερό βολέ πέτυχε το 2-1. Ο Παπαδόπουλος πήγε αμέσως σε αλλαγή με τον Μαργαρίτη να αποχωρεί και να δίνει την θέση του στον Σουνά. Παράλληλα ο Τσουμάνης γύρισε αριστερό μπακ. Ο Σουνάς πήγε πίσω από τον Αγκάνθο και ο Τάτος πλάγια αριστερά στα χαφ.
Στο 53 ο ΑΡΗΣ γλίτωσε από ένα τρίτο γκολ καθώς ο Καζάκης από καλό σημείο σούταρε άουτ.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ ΑΝΤΙ ΠΟΥΛΙΔΟ

Ο Πουλίδο δεν κατάφερε να βγάλει το παιχνίδι καθώς τραυματίστηκε και υποχρεωτικά έδωσε την θέση του στον Γιαννίτση στο 54, με το νεαρό αμυντικό να έχει να αγωνιστεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από τα μισά σχεδόν του περσινού πρωταθλήματος.
Ο Μαντζουράκης έβγαλε τον φορ Καζάκη και πέρασε, ένα ακόμα αμυντικό στο ματς, τον Λεάντρο για να θωρακίσει τα μετόπισθεν.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Ο Παπαδόπουλος είδε το πρόβλημα για την ομάδα του και έκανε εσωτερικές αλλαγές με τον Μανιά να πηγαίνει δίπλα στον Αγκάνθο και τον Τάτο δεξιά στα εξτρέμ. Παράλληλα ο Κοτσαρίδης πέρασε στην θέση του Παπαδόπουλου για να δώσει ζωντάνια στον χώρο του κέντρου.

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΩΣΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΚΑΝΘΟ ΩΣ ΟΦΣΑΪΝΤ

Στο 80 ο Τάτος πήρε την κεφαλιά μετά από μπαλιά του Ηρακλή, ο Αγκάνθο έγινε αποδέκτης και σκόραρε, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ σωστά και το γκολ δεν μέτρησε.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΛΕΟΖΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ

Το παιχνίδι στην ουσία τελείωσε στο 87, όταν η Καλλονή βγήκε στην κόντρα επίθεση με τον Λεοζίνιο που πολύ εύκολα πλάσαρε τον Διούδη για το 3-1.  Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τον ΑΡΗ να πρέπει να κάνει πράγματα και θαύματα στις 15 αγωνιστικές που απομένουν ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλλονή (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Άλβες, Κεϊτά (78 Φουρλάνος), Λεοζίνιο, Μανούσος, Νιαμπούγιου (69 Φαρία), Καζάκης (62 Λεαντρο).

ΑΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης, Πουλίδο(54 Γιαννίτσης), Κύργιας, Μαργαρίτης (49Σουνάς), Ηρακλής, Παπαδόπουλος (76 Κοτσαρίδης), Τσουμάνης, Μανιάς, Τάτος και Αγκάνθο.

Προτεινόμενα Άρθρα