Νίκη ανάσα για Λεβαδειακό

από AllAboutARIS

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος βρήκε δίχτυα δύο φορές, ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη και επανήλθε στις επιτυχίες (και τα γκολ) μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Τη χαρά της νίκης μετά από τέσσερις σερί ήττες γεύτηκε ο Λεβαδειακός, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του Εργοτέλη με 2-0. Οι Βοιωτοί δεν είχαν βρει δίχτυα σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια που προηγήθηκαν, όμως, αυτή τη φορά ο πρώτος σκόρερ τους, Βαγγέλης Μάντζιος, έδωσε τη λύση και ταυτόχρονα τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, προβληματικός και πάλι ο Εργοτέλης που προσπάθησε κατά διαστήματα στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες. Έτσι για όγδοο παιχνίδι έμεινε χωρίς νίκη με αποτέλεσμα να τον πιάσει ο Λεβαδειακός στους 20 βαθμούς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ): Πρζιρόφσκι, Νικολακάκης, Μάγκας, Γεωργίου, Κώτσιος, Μανόλο (10` Πετράτσι), Κονέ, Μάρτινς, Λυκογιάννης, Μάντζιος (Ιωαννίδης 92`), Βασιλείου (81` Καπό)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΠΕΤΡΑΚΗΣ): Καβουσάκης, Τζανκάκης, Σαρρής, Μεχία, Πίτσος (46` Χαντί), Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Μπαντιμπανγκά, Ρομάνο, Διαμαντάκος (72` Βερπακόφσκις), Αναστασάκος

Προτεινόμενα Άρθρα